Sony Ondersteuning worstelt met faillissementen

Door de bijna gelijktijdige ineenstorting van twee servicepartners, zijn er problemen met reparaties en afhandelen van de garantie van Sony-apparaten. Ook de on-site service, onder andere Vaio laptops en televisies is daarom tijdelijk onmogelijk. De twee bevoegde bedrijven ELAS GmbH van Oberhausen en de OlJo Reparatie GmbH hebben afgelopen week insolventie ondertekend Sony op aanvraag bevestigd.

Van de huidige problemen betrokken klanten Sony wil helpen op de korte termijn, onder andere, moeten bij voorkeur worden behandeld verschaft vervangende apparaten beschikbaar en uitgestelde reparaties. Reeds betaalde diensten die niet kunnen worden uitgevoerd door het faillissement worden afgedekt door Sony. Een financieel verlies mag niet voorkomen Sony dienst van de betrokken ondernemingen.

De problemen ook van invloed op de servicenummers, die nog moeten worden verminderd in de komende dagen. Pas aan het eind van de maand Sony weer kan zorgen voor de oorspronkelijke dienstverlening aan haar eigen verklaringen.(ASP)