Amazon Prime Instant Video: offline-modus voor IOS en Android

Amazon Prime Instant Video

Amazon breidt uit, de download-optie van de video-on-demand service over de grenzen van zijn eigen mobiele apparaten, zodat Android- en iOS-gebruikers kunnen downloaden en geselecteerde inhoud, om te kijken zonder een internetverbinding.

Abonnees van Amazon Prime in de VS, Groot-Brittannië, Duitsland en Oostenrijk kan nu geselecteerde video's van Prime Instant Download met iOS en Android-apparaten video voor offline gebruik; extra kosten zijn dus niet belangrijk. Voorheen werd deze functie gereserveerd voor de eigenaars van Kindle Fire apparaten.

De downloadbare content bevat een groot aantal tv-series, zoals Amazon's Original Series "Bosch"Maar ook buitenlandse producties als "24". "Boardwalk Empire". "Downton Abbey". "gevolg". "toorn". "wees Black". "Sons of Anarchy". "The Good Wife". "true Blood" en nog veel meer. Ook verschillende blockbusters zijn kan worden gedownload voor offline te kijken. Amazon noemt als voorbeeld "The Hunger Games: Catching Fire". "Star Trek Into Darkness" en "De Wolf van Wall Street",

Na het downloaden van de video's zijn offline beschikbaar, afhankelijk van de rechthebbenden 15 tot 30 dagen. Net als bij Mietvideos Amazon (en andere VoD services) kunt u de video's voor 48 uur te kijken na het begin van de weergave.

Huidige Apps noodzakelijk

Onder de knop Onder de knop "nu bekijken" opgehemeld nu een download knop voor downloadbare video's.

Om Prime Instant Video offline gebruik, een actuele versie van de Amazone video-app die het voor iOS in de iTunes Store of Android in de Amazon App Store geeft nodig.

Terwijl de Amazone Video App voor iOS alleen heeft toegevoegd aan de download-optie, Amazon Android-gebruikers biedt eindelijk een stand-alone versie van de video app; Tot nu toe, stemde ze in met de Amazon app. Wie de eerdere versie is geïnstalleerd, kan het nodig zijn om te verwijderen op de Amazon App Store voordat de nieuwe Instant Video app kan spelen.

Met de download-optie, Amazon probeert voorsprong op de concurrentie; Bijvoorbeeld, zou er nooit een offline voor Netflix, het was nog minstens vorig jaar.(VZA)