Cosplayer på Gamescom 2017: Skum Våpen imitasjoner tillatt avslørende kostymer utestengt

Gamescom 2017: Skum Våpen imitasjoner for cosplayers tillatt

Vinnerne av prisen gamescom cosplay 2015

(Bilde: Gamescom)

Cosplayers er tillatt å ta våpenimitasjoner for Gamescom 2017 igjen. men de må oppfylle visse kriterier og være registrert på forhånd.

Cologne Trade Fair har avslappet sikkerhetspolitikk innført i 2016, strenge noe. Cosplayers er nå tillatt å bære våpen imitasjoner, forutsatt at de er laget av skum, gummi, papp eller annet mykt materiale.

spesielt et direkterollespill våpen (LRP), function buer uten reell sener på opp til 1,50 m, våpen imitasjoner og barer med et ikke-dominerende tre innhold, kastet våpen laget av myke, bøyelige materialer er tillatt, i henhold til Køln rettferdig uten fast kjerne og ride avlinger mindre enn en meter i lengde. Ikke tillatt er for eksempel (ikke funksjonell) airsoft, paintball og Gotcha kanoner, sidearmer, piler, stenger og Co. en detaljert liste over arrangøren samlet i PDF.

Ikke altfor avslørende, ingen gassmasker

Cosplayer på Gamescom 2015 Cosplayer på Gamescom 2015

Også for de cosplayers kostymer er det klare regler. Så iført gassmasker og latex ansiktsmasker forbudt Stachelarm- og krager kan ha bare sløv pigger med en maksimal lengde på 5 cm, er pyroteknikk tabu. I tillegg, i henhold Gamescom kan Drakt "ikke være for ettergivende, som er øverste organ, private deler og rumpe må dekkes med tilstrekkelig klær."

Før du besøker messen cosplayers må gjennomgå sine kostymer og våpen imitasjoner og registrer deg. Cosplayers som er usikre før messen kan ta kontakt via e-post til rettferdig arrangør og sende bilder til vurdering.

Fordi terrortrusselen: Siden 2016 økte sikkerhetstiltak

I fjor cosplayers måtte gi avkall våpen kopier og våpenlignende gjenstander. Utstillingen begrunnet deretter dette trinnet med terrorsituasjonen i Tyskland. Så 2016 bag sjekker ble utført ved inngangene også første gang at, tross alt, neppe sikret i praksis for lengre ventetider. Også i 2017 vil det være bag sjekker igjen. Gamescom arrangørene derfor be besøkende om ikke å tillate mye nødvendig vesker og ryggsekker hjemme.

Årets Gamescom har vokst i forhold til de siste årene, og nå bruker også Hall en av messesenteret. Det bør være spillutgiveren Electronic Arts reservert. Således bruttoarealet stiger til 201.000 kvadratmeter. For første gang i år, vil Tysklands forbundskansler Angela Merkel åpner messen. Gamescom finner sted 22-26 August i Köln.

1 av 23

De topper og flopper på Gamescom (23 bilder)

Peter Kusenberg, topp: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo, Wii U og "NX"Tidligste, mars 2017)
Den briljante åpen verden lokker spilleren å utrettelig for å oppdage hemmelighetene som blander seg harmonisk inn i forførende flyten i spillet.


(Foto: Nintendo)

(MFI)