HTC Evo 10: robuuste 5,5-inch smartphone onder de 600 euro

HTC Evo 10: robuuste 5,5-inch smartphone onder de 600 euro

De gouden versie van de HTC Evo 10; ook zilver en donkergrijs zijn beschikbaar.

(Afbeelding: HTC)

Gorilla Glass 5, metalen behuizing, water- en stofbestendig - de HTC Evo 10 tegenslag te weerstaan. De uitrusting die aan de ene kant met 2560er display en schoorstenen 6-LTE goed, maar het geheugen en de processor niet bij te houden met.

HTC maakt de Android-telefoon HTC Evo 10 tegen met robuuste behuizing en speciale hoofdtelefoon. Het heeft een groter scherm dan het vlaggenschip van HTC 10, maar iets langzamer hardware. 5,5-inch scherm voldoende 2560 x 1440 pixels in SLCD technologie. Het wordt beschermd door Gorilla Glass 5; de metalen behuizing stof IP57 en spatwaterdicht.

De belangrijkste camera is 16 megapixels en een optische stabilisator, neemt het Rav optioneel. Het flitsgeheugen omvat 32GB, een microSD slot beschikbaar. Hoofd geheugen (3 GB) en processor (Qualcomm Snapdragon 810, acht cores, 2 GHz) zijn voldoende, maar niet overvloedig. geïnstalleerde Android 7. LTE modem ondersteunt Kat.6 (300 Mbit / s met carrier aggregatie) in alle belangrijke banden in dit land. wordt geladen via USB C met ondersteuning voor Qualcomm Quick Charge. De batterij houdt 3.200 mAh.

Van januari op straat prijzen, voor bijna 600 euro

Een audio-aansluiting ontbreekt; HTC maakt in-ear hoofdtelefoon met USB-C poort voor en wijst erop dat het volume past zich dynamisch aan het omgevingslawaai - dus geen echte noise-cancelling.

De 10 Evo is verkrijgbaar in zilver, donkergrijs en goud vanaf december voor het eerst in HTC winkel evenals Media Markt en Saturn voor 579 euro, zal in januari gevolgd door andere handelaars.

De HTC 10 is nu klaar voor een adviesverkoopprijs van minder dan 550 euro te krijgen: met een snellere processor en 4 GB RAM-geheugen, maar slechts 5,2-inch display. Onder de 500 euro presenteerde vorige week OnePlus 3T kost met een snellere processor, metalen behuizing en 5,5 inch breed OLED met een lagere resolutie, maar - en zonder Duitse verkoop / service.

Zie ook:

(Jow)