Windows 10 også gratis av lite triks

Gratis oppgradering til Windows 10 fortsatt tilgjengelig

Egentlig tilbudet var å ende den 29. juli. Men tydeligvis innleid dato bare GWX reklame program la sitt arbeid. Oppgraderingen er tilgjengelig på forespørsel fortsatt bort gratis, og ganske offisielt av Microsoft.

I det første året etter utgivelsen, Microsoft tilbys til alle eiere av hjem og pro-utgavene av Windows 7 og 8,1 for å oppgradere til Windows 10 gratis. Å overtale så mange brukere å akseptere tilbudet, installert Microsoft på alle oppgradere legitime Windows-installasjoner, den GWX program ("Få Windows X"), Men som ganske irritert med stadige referanser til enkelte brukere. Den 29. juli fristen nå. Siden den gang har GWX programmet stoppet, men tilbudet kan videre anta uansett.

Windows 10 oppgraderingen: To gratis alternativer

Det er for øyeblikket to fungerende måter, for å fortsatt komme til gratis oppgradering. Den første er en ren installasjon: Dette krever en installasjon medium, der oppdateringen november er allerede inkludert i 2015th Passende ISO-bilder kan lastes ned direkte fra Microsoft. Installasjonsmediet så forberedt på å akseptere installasjon nøkkel av Windows 7, 8 og 8,1, så lenge de passer utgaven. 7/8 Windows 10 Pro godtar / 81-key Pro (fessional) og Ultimate, aksepterte Windows 10 Hjem nøkkel forretter, Bing og hjem.

Den andre måten er en oppgraderingsinstallasjon, Så å konvertere en eksisterende Windows-installasjon i Windows 10. Dette bidrar til et lite program som gir Microsoft selv for nedlasting. Trodde det er offisielt bare for folk som er på "hjelpe teknikker" avhenge for å lette driften, eller om tale eller forstørrelsesglasset. Men programmet fungerer på noen egnet Windows.

1 ut fra 10

Windows 10: Første skritt etter oppgraderingen (10 bilder)

I det første trinnet, logger du deg på med kontoen du brukte i det forrige operativsystemet. (Forklaring: Green - klikk her; Red - her juster)
1 av 8

Windows 10: Ikke bare rent, men ren (8 bilder)

På oppgavelinjen, fire nye ikoner skyve før de installerte programmene. Alt kan bli fjernet fra hurtigmenyen: Windows Store, Windows Utforsker og Edge leseren forsvinne "løse oppgavelinjen",

(AXV)