Blijf kalm: Fitbit Charge 2 en Flex 2 gepresenteerd

Blijf kalm: Fitbit Charge 2 en Flex 2 gepresenteerd

De Charge 2 vervangt de vorige top verkoper batch HR. Hij heeft een betere weergave en toont kennisgevingen aan de smartphone. maar de grootste feature is de ontspanning coach, zorgvuldig kijken of je echt tot rust komen.

Fitbit is zonder twijfel een van de pioniers in de activiteit trackers. De armbanden Charge HR en Flex zijn waarschijnlijk een van de best verkochte apparaten van deze klasse. Op de IFA, Fitbit nu geconfronteerd met hun opvolgers.

De Charge 2 blijven meten stappen, de pols, de duur van de activiteit en de kwaliteit van de slaap, maar heeft een aantal nieuwe functies gedoneerd krijgen. Zo zal de veel grotere scherm meer informatie tegelijkertijd te laten zien. Dit geldt ook voor de smartphone ontvangen kennisgevingen.

De armbanden Laad 2 kan gemakkelijk worden vervangen. De armbanden Laad 2 kan gemakkelijk worden vervangen.

Nieuwe toevoegingen zijn ook gezondheid en fitness toepassingen: Als je niet actief te lang zitten rond de Batch 2 kunnen verzoeken op verzoek van trillingen om meer te bewegen. De cardio fitness-niveau is om gebruikers ook aan te moedigen tijdens de training: Heeft Zodra u een speciale opleiding van Charge 2 record, de bijbehorende smartphone app berekent zijn eigen conditie en plaatst het in vergelijking met andere gebruikers van dezelfde leeftijd.

Fitbit Lading 2 voor 160 euro

Wie zal in plaats daarvan tot rust te komen, kan de armband gebruiken voor twee of vijf minuten ademhalingsoefeningen. Terwijl de smartphone app leidt u door de oefening wordt gecontroleerd uit de gemeten hartslag, of de gebruiker daadwerkelijk relaxed. De Charge 2 te komen in september tegen een prijs van 160 euro in de handel.

De Flex 2 is waterdicht en kan gedragen worden op verschillende Arbänder. De Flex 2 is waterdicht en kan gedragen worden op verschillende Arbänder.

Fitbit Flex 2 voor 100 euro

Het kleinere model Flex 2 registreert ook alle lopende activiteiten, maar heeft noch een optische sensor of een display. In plaats daarvan, vier kleuren LED's geven de voortgang van de dagelijkse activiteit doelen en binnenkomende meldingen. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Flex 2 is nu waterdicht en is ook geschikt om te zwemmen.

De Flex 2 zal worden gehouden voor 100 euro. Het kan gebruikt worden in verschillende van 14 euro beschikbaar armbanden. Iedereen die wil kan hem in een - het dragen van de nek mode-sieraden ketting - met 100 euro niet bepaald goedkoop.

(Spo)