Donald Trump wil het Internet te sluiten – met de hulp van Bill Gates’

Donald Trump

Donald Trump is overtuigd van de overwinning.

(Foto: Twitter)

Nieuwsgierig campagne Spreuken Donald Trump heeft al vaak uitgehakt. Nu is hij na te denken over het internet "dicht", De VS moeten ook af te dichten tegen moslims. Maar Jeff Bezos wil schieten om zeer verschillende redenen in de ruimte Trump.

Republikeinse presidentskandidaat mededinger Donald Trump wil de terreur van jihadisten bevatten. Daarvoor wil hij Bill Gates een beroep doen op het plan, dat zou namelijk het internet "dicht", Natuurlijk, mensen zouden dan huilen, zegt hij: "Oh, de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van meningsuiting! - Maar dit zijn domme mensen." Op het internet "verliezen" voor veel mensen. Mandelson praat met mensen als Bill Gates, met mensen "echt begrijpen deze kwesties", Waarbij Trump.

Haat buiten de begrijpelijke

En als je kan nu al niet het internet te sluiten, dan Trump zou tenminste blokkeren de deuren van de Verenigde Staten voor moslims. Moslims toonde een "Haat buiten de begrijpelijke" en dus de VS zou moeten worden beschermd.

Raadpleeg Telepolis:
  • Trump gesprekken "totaal reisverbod" voor moslims

Het Witte Huis reageerde via Twitter om ideeën Trump. Zij wees erop dat dit conflict niet kan worden gedefinieerd als een strijd tussen de VS en moslims en geen wig moet worden gereden tussen hen. De Republikeinse presidentskandidaat Jeb Bush merkte Trump was "verward", Ex-minister van Buitenlandse Zaken en Democratische presidentskandidaat rivaal Hillary Clinton sprak ook op en zei: "Donald Trump, je begrijpt het niet. Dat maakt ons allemaal veel meer onzeker."

tjilpen Hillary Clinton bekritiseerde Trump.(Foto:tjilpen )

deze "Freedom-of-speech"dinges

Echter, Clinton maakt ook gedachten over de rol van de vrijheid van meningsuiting. In een toespraak voor een denktank in Washington, moeten ze gezegd hebben dat "vrijheid van meningsuiting" een van deze tegenargumenten is dat deze "basic klachten" hoorbaar wanneer men bekritiseert gecodeerde apps of wilt online content te verwijderen. Zelfs Clinton is wedden dat online wordt in omdat is offline aangevallen gesneden.

In de strijd tegen de islamitische staat, zou de grote bedrijven uit Silicon Valley te helpen. Terwijl ze het zegt, moet "grote verstoorder" samen met de overheid om IS "storen", Clinton zei: "Vechten ze in de lucht, vochten ze op de grond, is het online gevechten." Naarmate de Verge merkte Clinton praat met bedrijven over deze problemen, maar concrete plannen niet bestond.

Trump wil de Internt sluiten Jeff Bezos Donald Trump wil schieten in de ruimte. Een plaats in de Blue Origin raket is gereserveerd.(Foto:tjilpen )

Trump shoot naar de maan

Ondertussen heeft Trump gemaakt in Amazon CEO Jeff Bezos een beroemdheid uit de wereld van IT aan de tegenstander. En voor zover deze hem zouden schieten in de ruimte aan boord van een raket van zijn ruimtevaartbedrijf Blue Origin. Trump Bezos had op maandag via Twitter aangevallen. Bezos beschermen tegen verliezen in de Washington Post nauwelijks belastingen voor zijn andere bedrijven - te betalen - Amazon. Bezos gereageerd en gereserveerd voor Trump een zetel in de raket. hij wist zijn antwoord met de hashtag #sendDonaldtospace.(CFU)