Unicode 10 med 56 nye Emoji – en pukes

Unicode 10

Noen av de nye Emoji i Android O Beta.

(Bilde: Google Emoji)

Unicode 10 bringer 56 nye Emoji, inkludert feer, vampyrer, trollmenn - og spy ansiktet. Den internasjonale standarden inneholder også nye skriftsystemer av mindre brukte språk.

Unicode Consortium har sluppet versjon 10 av sine internasjonale standarder. Unicode 10 legger 8,518 nye karakterer, slik at standarden inneholder totalt 136,690 tegn. Det var også tegn og skriftsystemer av mindre brukte språk som gondi Masaram som en gang ble brukt i Sentral- og Øst-India. Nisje språk Nüshu ("kvinnen skriving") Tok fordel av kinesiske kvinner til slutten av det 20. århundre for poesi; også dette skiltet systemet er en del av Unicode 10nde

Unicode "Face oppkast": Det er riktig Emoji For hver magefølelse.(Bilde:Unicode )

Kotz Emoji, vampyr Emoji, Smørbrød Emoji

Unicodeverdien 10 inneholder også 56 ny emojis, inkludert de billedlige fremstillinger av Brokolli, en sandwich og kokosnøtter. For første gang en kvinne med skaut som Emoji med er. For vampyrelskere er det endelig en Emoji med skjerpet tenner. Hvem knust for mange smørbrød, kan avklare hans magefølelse fremtiden med en spy Emoji. Når det blir for høyt, spør "shushing ansikt" for stille. Alle andre Emoji nykommere gir Unicode er en generell oversikt.

Emojis sikre misforståelser

Når den nye Emoji de som finnes på smarttelefonen, avhenger av produsenten. Alle skaper sin emojis egne ideer. Google, som har kjøpt nylig fra sin "emoji blobs" vedtatt og vil i fremtiden, slik som Facebook og Apple på runde ansikter. I betaversjonen av Android O de nye Emoji er inkludert. De ulike symbolene har i det siste ført til misforståelser om mellom iOS og Android.

Unicode Consortium er en non-profit organisasjon som setter i deres internasjonale Unicode-standarden for hver karakter digital kode. Standarden vil bli supplert jevnlig med nye karakterer og skriftsystemer for å bevare sine digitale arv. For et år siden, Unicode 9.0 ble lansert. Blant de Unicode medlemmer inkluderer blant annet Adode, Apple, Facebook, Google og Microsoft.(DBE)