Acer Switch Alpha 12: Acer toont ventilatorloze Surface kloon met Core i

Acer Switch Alpha 12: Acer toont ventilatorloze Surface kloon met Core i

Met de Acer Switch Alpha 12 Acer heeft nu ook een 2-in-1 tablet van Microsoft Surface Pro in stijl te bieden.

(Foto: Acer)

De 2-in-1-tabletten van Acer is de eerste van zijn soort, die ziet af van een ventilator, ondanks Core-i CPU. Daarnaast is er een 3: 2 beeldscherm, een uitklapbare steun en een stylus. Een dok met ad-Fi versnelt de draadloze verbinding.

Met de schakelaar 12 Alpha Acer heeft zijn eigen ideeën van een 2-in-1 tablet gepresenteerd met Windows 10 Het hoogtepunt is de ventilatorloze koeling nog snellere Core i-varianten, terwijl de concurrentie nog steeds afhankelijk van min of meer luidruchtige ventilatoren. de luide Acer vloeistofkoeling mogelijk te maken. Hoe heeft het prototype voor de klasse Surface Pro van Microsoft en het Acer-apparaat met behulp van een 3: 2 display, stand en peninvoer. de snelle ad-Fi-standaard via een docking station kan worden ingebouwd.

Acer Veel details van de Acer Switch Alpha 12 wat de huidige Microsoft Surface Pro(Afbeelding: Acer)

De 12-inch scherm 2160 x 1440 pixels wat overeenkomt met 216 dpi pixeldichtheid. Welke processors gebruikt Acer precies is nog niet duidelijk, maar het zal ofwel Intel Core i3, i5 en i7 van de Skylake generatie. De afvalwarmte wordt verwijderd door een LiquidLoop gedragen door het vloeistofkoeling. Lenovo is ook gebruikt een passieve oplossing bij vergelijkbare miix 700, maar de economische Core m processoren van Intel gebruikt. Zelfs de bezuinigen in de c't test, maar onder belasting na een korte tijd.

Metaal tegen de hitte

De Acer oplossing beroept zich ook op heat pipes als de concurrentie, waardoor de warmte, maar de massale terug uit. Daarnaast moet het koelcircuit sneller lopen met stijgende temperaturen en dus efficiënter te werken zonder grote koellichaam. Als de rest van het huis is de achterkant van aluminium. Dienovereenkomstig alsmede het gewicht toeneemt: Solo weegt 900 gram en de tablet samen met toetsenbord 1250 gram. Aanzienlijk meer dan over de Surface Pro 4. Op 9,5 millimeter, het is ook iets dikker dan zijn concurrent.

Het geheugen is groot, afhankelijk van de versie 4 of 8 GB. Tot 512 GB de ingebouwde SSD maaidorsers, extra ruimte kan worden via een microSDHC sleuf aan de zijkant opgewaardeerd. Er is ook een USB Type-C connector met USB 3.1 ondersteuning en een DisplayPort-connector. Voor draadloze connectiviteit, zijn er conventionele ac-Fi en Bluetooth 4.0.

Afbeelding 1 van 6

Acer Switch Alpha 12 (6 foto's)

De Acer Alpha schakelaar 12 een 12-inch tablet met 3: 2 beeldscherm en toetsenbord pluggable.
(Foto: Acer)

Beschikbare Acer Switch Alpha 12 vanaf 800 €

De geïntegreerde base ligt in een bereik van 165 graden traploos instelbaar en is bekleed in het onderste gebied met rubber. Het verlichte toetsenbord is beveiligd door magneten op de tablet en kan worden gebruikt in twee standen, vlakke en licht afgeschuind. Voor transport kan worden gevouwen voor het display. Het toetsenbord cover is ongeveer 6 mm dik en heeft een touchpad geïntegreerd. Op het toetsenbord is er een lus voor de actieve pen de pen.

Meer details over de pen heeft Acer niet bellen tot nu toe, maar hij is waarschijnlijk op batterijen als de concurrentie en vergelijkbare precisie en drukniveaus worden aangeboden, zoals de Surface pen.

Vanaf juni zal de switch Alpha 12 beschikbaar zijn in Duitsland en kost minstens 800 euro. Het toetsenbord is inbegrepen, de pen echter.

Dock met rapid-Fi

Als accessoires Acer biedt een docking station dat onder andere USB-C, DisplayPort, HDMI, VGA, netwerk en andere conventionele USB-poorten brengt. U wordt aangesloten via de USB-C-poort van de tablet. Een andere bijzonderheid is de geïntegreerde 801.11ad-Fi, 's kan overbrengen in de 60 GHz-band op korte afstand tot 4,6 Gbit /. Tot nu toe echter, zijn er slechts een paar apparaten die de standaard, waaronder een aantal smartphones met Qualcomm-chip te ondersteunen. De Acer WiGig dock kost 300 euro.(ASP)