MWC 2016: LG G5 – noe modulære smart hands-on

LG G5: de noe modulære smarttelefon hands-on

For nye smarttelefoner, for de som tør, som ofte taper. LG har ennå gjort mer ut av G5 som en forbedret versjon av sin forgjenger. I en kort test, ønsket vi å vite om moduler og utskiftbart batteri nok til å gi Galaxy S7 pannen.

Affine teknologi Android-brukere fortsetter å drømme om modulsmarttelefon. En lite skritt i denne retningen LG har gått med den nye toppmodellen G5. Minst kan du oppgradere enheten med to (meget spesielle) maskinvaremoduler. På kort test, men til nå falt høykvalitets metallhuset til enheten. Dens unibody design er som minner om de beste modellene fra HTC, men klarte ikke å handle så clunky.

Volumknappene ikke lenger plassert LG som med forgjengerne på baksiden, men bygger dem som noen annen produsent på boligsiden. En god beslutning, fordi knappene på baksiden var vanskelig å treffe fra begynnelsen kontroversielle og uten lang tilvenning. Strømknappen med fingeravtrykksensor kan bli funnet, men fortsetter på baksiden. Det kan være rimelig godt palpere, og det er da ikke lenger fare for uhell utløse andre knapper. Likevel bedre sted for knappen ville være tilfelle siden.

Ingen modul utveksling uten å starte

På tross av huset fra ett stykke av batteriet kan erstattes. For dette formålet, kan bli tatt av bunnen av huset. Knappen for frigjøringsmekanismen sitter på husets side. Vårt testutstyr lukkeren åpnet nesten aldri på første forsøk. Den lille knappen må trykkes veldig langt inn i saken. Hvis bryteren er lenger ut - for eksempel volumknappene på iPhone - mekanismen ville være lettere å betjene.

For å koble modulene Cam Plus og HiFi Plus, må du åpne batteridekselet. Dette betyr at G5 starter hver gang du kobler til en modul eller synker. Batteriet blir deretter fjernes fra huset og skiller den fra dekselet. kan trekke lett for ham ikke, men må lirke ham bestemt vinkel. det bringes deretter til den respektive modul, må man også ta hensyn til vinkelen.

Kamerakontroll og hodetelefonforsterker

Etter noen forsøk får du taket på, men instinktivt trekke først lett på komponentene. Men vil du vanligvis har delene likevel i lang tid på G5. Tross alt, det er et kamera grep og en hodetelefonforsterker. Den tidligere er brakt ikke bare ett bilde, men heller installert det hvis du vil bruke smarttelefonen permanent som et kamera, for eksempel på ferie.

Håndtaket øker handiness av kryss holdte kamera smartphones betraktelig og bringe dem til nivået av high-end kompaktkameraer som Sony DSC-RX100. Zoomhjul kan være litt skarp snap og utløserknappen sitter litt mindre skjelven. Hvor kan endre slike detaljer for å starte produsenten.

Prisene på tilbehør er fortsatt ukjent. Ifølge rykter, vil LG belaste rundt 100 euro for kameraet grep med integrert reservebatteri.(HCz)