heruitgegeven grafisch pakket: CorelDraw Graphics Suite X8

CorelDraw Graphics Suite X8

CorelDraw Graphics Suite X8, de achtergrondkleur van het beeld arrangeur Photo-Paint kan individueel worden aangepast.

CorelDraw Graphics Suite brengt een nieuw lettertype beheer in versie X8. Vanuit de volledig aanpasbare interface van vooral tablet-gebruikers, die ook kunnen zich verheugen op de steun van real-time styli voordeel.

Biënnale blij Corel name met agentschappen, grafisch ontwerpers en digitale kunstenaars met de meest recente versie van haar grafische pakket CorelDraw Graphics Suite. De nieuwe versie, genaamd X8 omvat zeven programma's van de vector ondertekenaar op beeldverwerking naar websites Toolkit. Een van de opvallendste veranderingen is te vinden in het nieuwe lettertype manager. Het programma Font Manager beheert gedoopt petities, op zoek naar een bepaald lettertype te vergemakkelijken en zorgt voor een duidelijke preview-functie. Wanneer Font Manager is de eerste keer dat een Corel-grown talent. In vorige versies, werd bitstream fontbeheer Font Navigator gebruikt.

De preview-functie van Font Manager van de CorelDraw Graphics Suite X8 vergemakkelijkt het zoeken naar geschikte fonts. De preview-functie van Font Manager van de CorelDraw Graphics Suite X8 vergemakkelijkt het zoeken naar geschikte fonts.

schaduw

Updates heeft ook de vector ondertekenaar CorelDraw, het middelpunt van de suite get: Hij verschijnt nu op aanvraag individuele objecten of groepen objecten uit wat een positief effect heeft op het werken met complexe documenten zou moeten hebben. Curvesegmenten kan zichzelf kopiëren, plakken als objecten en het knooppunt selectie is verbeterd. Voor meer realistische schaduw met behulp van de Gaussiaanse vervaging cursus moeten bijdragen.

In aanvulling op de vector kunstenaar en beeldbewerking Corel Photo-Paint is uitgebreid met een nieuw lettertype lijst. Photo-Paint heeft ook een Reparaturklon tool. Het corrigeert onder andere vlekken op portretfoto's. Daarnaast retouched er bijvoorbeeld puistjes met dezelfde kleur als de omgeving structuur. Voor verbetering van de architectuurfotografie, de beeldverwerking rechtgetrokken perspectivische vertekening. Wie de geleverde functionaliteit is niet genoeg: CorelDraw en Corel Photo-Paint kan worden uitgebreid met extra gratis en betaalde applicaties en plug-ins.

Volle druk werken

De nieuwe versie van de grafische suite ondersteunt 4K-monitoren, vector grafisch kunstenaar en beeldverwerking nu accepteren ook ingangen met een drukgevoelige real-time stylus. van bijzonder belang voor de gebruikers van Convertibles en Windows tabletten: De volledig schaalbare gebruikersinterface past zich aan het scherm inhoud aan displays van verschillende grootte en resolutie. CorelDraw Graphics Suite X8 draait op Windows 7. De volledige versie kost 700 euro, 350 euro om te upgraden. Als alternatief zijn er abonnement producten. Hun prijzen variëren afhankelijk van de looptijd tussen de 20 en 35 euro per maand. Wie wil proberen de grafische pakket een keer gesuggereerd, download de gratis trial.

(MRE)