Lenovo Yoga A12 Android tablet met aanraakscherm toetsenbord

Lenovo Yoga A12 - Android tablet met aanraakscherm toetsenbord

De converteerbare is de kleine broer van de ten IFA 2016 presenteerde yogaboek: Bij elektronische Halo toetsenbord, maar zonder werking van de pen, met een grotere maar lager opgelost scherm.

de Lenovo Yoga A12: De Chinese fabrikant Lenovo heeft weer een Convertible met een halo keer veld dat het toetsenbord alleen wanneer dit nodig blijkt aangekondigd. IFA 2016 werd Lenovo eerst gepresenteerd in 2-in-1 tablet yogaboek zuiver elektronisch keyboard.

Het vouwen scharnier maakt veelzijdige opties voor het plaatsen. Het vouwen scharnier maakt veelzijdige opties voor het plaatsen.(Afbeelding: Lenovo)

De Lenovo Yoga A12 een 12,2 inch scherm met 1200 × 800 pixels. Hoewel de Yoga Book geeft slechts 10,1 inch, maar lost met 1920 × 1200 pixels, veel scherper op. Met de verscheidenheid van installatiemogelijkheden, doe beide apparaten niet iets aan te nemen: ze kan worden als een laptop of tent geopend, vlak uitgespreid of gevouwen gebruik als een tablet.

lean hardware

De Halo toetsenbord zijn haptische feedback en maakt de tekst suggesties. Lenovo heeft de bekende van Yoga Book vermelding manier verwijderd met een pen. Zelfs met de andere specificatie Lenovo is opgeslagen: A12 heeft slechts 2 GB RAM en 32 GB intern geheugen. Het geheugen kan worden uitgebreid via microSD. De processor is een niet door Intel Atom X5 gebruikt. Volgens de fabrikant, de Yoga A12 was al in ontwikkeling, zoals Intel het publiek was geïnformeerd over de toekomst van de Atom-chips.

Lenovo Yoga A1 vanaf $ 299 Beschikbaar

De Lenovo A12 wordt geleverd met Android 6.0.1 en ondersteunen multi-tasking. De levensduur van de batterij is de fabrikant tot 13 uur. de Chinese fabrikant wil de 2-in-1 tablet al bieden ingang van 8 februari op zijn website. De prijs van de beschikbare in de kleuren blauw grijs apparatuur en roze is 299 dollar. De veel beter uitgeruste yoga boek kost ten minste $ 200 meer.(Denise Bergert) /(Jo)