Thunderbird 52 met kleine veranderingen

Thunderbird 52

Thunderbird springt van versie 48 rechtstreeks naar versie 52. De ontwikkelaars van Mozilla hebben een aantal bugs opgelost en de mailclient schonk enkele kleine wijzigingen.

Thunderbird springt van versie 45.8.0 direct naar versie 52 en zo beweegt mee met Firefox hetzelfde. Anders zijn er vrij onopvallend innovaties: Thunderbird bedt foto's in het venster bewerken nu als data URI's, die gericht is op de verbetering van de compatibiliteit met MS Office en Libre Office. Het dialoogvenster "grafische eigenschappen" toont als "Graphic adres" Base64 gecodeerde ruwe data afgeknot aan. Beelden die zijn verbonden via het internet, Thunderbird nodigt niet meer automatisch gedownload en is niet afhankelijk van het aan het bericht. De gebruiker kan dit handmatig doen met behulp van de "grafische eigenschappen" inhalen.

Thunderbird Wie ontvangt twitter directe berichten

De chat functie van e-mailclients ondersteund met versie 52 ook directe berichten van Twitter en zijn "zoals"Functie. Accounts is om de Yahoo Messenger ondersteunen. Bovendien Thunderbird ondersteunt SASL SCRAM authenticatie XMPP. Gebruikers van de kalender kunnen hun afspraken te besteden in een eigen tabblad en daar bewerken - deze heeft in de instellingen in de "kalender" vinkt u het "Afspraken en taken in een tabblad in plaats van een dialoogvenster te bewerken" te stellen.

Toegevoegd is ook een importfunctie voor de Japanse mailprogramma Becky!. Daarnaast kunnen gebruikers hun nieuws filter kopiëren. Alle andere veranderingen, modificaties en reparaties aan de lijst "Thunderbird Notes" op.

(DBE)