Bastelanleitung: iPhone voor VR-headset make

Google publiceerde een sjabloon voor een Android-gebaseerde virtual reality bril in juni. Die aangepast kunnen worden met weinig inspanning zelfs Apple smartphones.

Wie de Oculus Rift iets te duur is, kan de virtual reality bril ook met elkaar flansen onlangs voor jezelf: Google heeft een kit in juni, waarin dat zij naast een huidige smartphone net een beetje karton, goedkope lenzen en een paar rubberen houders toont gepresenteerd noodzakelijk.

Hoewel Google niet wordt verkocht Hack genoemd zijn karton en heeft verspreid alleen voor abonnees van zijn I / O conferentie. maar een patroon met inbegrip van tips om de andere onderdelen te bestellen is beschikbaar op het web. Daarnaast kunnen sommige niet-officiële versies worden gedaan op online winkels.

9to5Mac
Het is zinvol om de iPhone in een envelop om het contactoppervlak te vergroten.vergroten
Afbeelding: 9to5Mac

Maar wat doen de eigenaren van iOS-apparaten die willen ook een deel in de VR-fun te nemen? Het karton kan ook als 9to5Mac toont nu een geleiding.

Hoewel de iPhone 5 / 5s kleiner is dan die welke door Google voor Karton Android smartphones, maar met een mantel wordt gestabiliseerd. Compatibele software, is er ook al. Onder hen is "Dive Stad Coaster". "de Hoogte" of het spel "Moorente", Al deze toepassingen zijn eigenlijk bedoeld voor de plastic omhulsel VR Durovis Dive.(BSC)