“IPhone 8” vervangen Lightning connector naar verluidt door de USB-C

2012 Lightning-poort op de iPhone 5 verving de enorme dock connector.

(Foto: AP, Franziska Koark)

volgende vlaggenschip iPhone uitwisselingen van Apple de bijna vijf jaar oude proprietary Lightning-poort volgens een rapport tegen een USB-aansluiting aan C. typen De $ 1.000 iPhone is gebaseerd op een gebogen OLED-scherm, zei hij.

De "iPhone 8" maakt gebruik van een flexibele OLED-display, evenals de eerste keer dat een USB-C-poort in plaats van de haven Lightning, zoals de Wall Street Journal, onder vermelding van mensen die bekend zijn met Apple's plannen gemeld op dinsdag. De compacte USB-aansluiting type C, die nu te vinden op verschillende Android smartphones, dienen zowel de opladings- en de "andere perifere" connector. Verdere details zijn niet bekend, de zakenkrant.

In aanvulling op het vlaggenschip model met gebogen OLED-scherm, kan de prijs beginnen bij ongeveer $ 1.000 Apple wil ook het rapport introduceren twee nieuwe iPhone-modellen, die zich blijven richten op LCD's: Ze zijn zo ver als "iPhone 7s" en gehandeld "iPhone 7s Plus". Of USB-C alleen in de "iPhone 8" is om te worden gebruikt, of in alle drie de nieuwe iPhone-modellen, blijft onduidelijk.

USB-C voor de iPhone en iPad perifere verbinding was makkelijker

2015 Apple is begonnen met Macs uit te rusten met USB C: de 12 "-MacBook en de nieuwe MacBook Pro alleen vertrouwen op deze interface. Het gebruik van USB-C in iPhone zou vereenvoudigen het aansluiten van randapparatuur duidelijk: Momenteel moeten gebruikers, bijvoorbeeld, gebruik maken van twee adapters om een ​​IOS apparaat via een Ethernet-kabel.

Apple iPhone 7
De iPhone 7, terwijl de hoofdtelefoonaansluiting ontbreekt - maar Apple blijft steunen op Lightning, ook voor het aansluiten van draadloze hoofdtelefoon.vergroten

Geef je over aan de haven Lightning, pas vijf jaar na de introductie van de iPhone 5 zou echter ongebruikelijk - vooral omdat Apple niet heeft ingevoerd totdat nieuwe randapparatuur met Lightning connector in de afgelopen jaren, waaronder meest recentelijk de laadbak van AirPods en 2015, de Apple Bewerken, de kan direct worden gebracht op de iPad.

Volgens informatie van de zakenkrant de "iPhone 8" ook afziet van het klassieke home-knop: Een nieuwe touchscreen werkbalk doet dit werk, werd eerder gezegd in een rapport. Of Apple's vingerafdruksensor Touch ID in de OLED-display geïntegreerd - de Groep relevante octrooien - op dit moment of is gebaseerd op andere biometrische gegevens, zoals gezichtsherkenning, is nog open.

"iPhone 8" is waarschijnlijk in september

De lancering van de "iPhone 8", "iPhone 7s" en "iPhone 7s Plus" is zoals gebruikelijk in september verwacht. Waarnemers verwachten dat de "iPhone 8" is uitgerust met een nagenoeg randloos beeldscherm dat een vloeroppervlakte van ca. 5.15 "zou moeten hebben - maar de grootte van 4.7" zorgt voor iPhones. Door middel van een moederbord "gestapeld" zou kunnen worden in een positie Apple de compacte apparaat uit te rusten met een veel grotere batterij. Het is al lang de integratie van een draadloos opladen technologie in gesprek.

Meer informatie:

(LBE)