Craft project: een koptelefoonaansluiting voor iPhone 7

De nieuwe iPhone 7 Plus heeft geen koptelefoon jack nodig.

(Foto: AP, Christoph Dernbach)

Omdat Apple heeft de aansluiting verwijderd, een hobbyist de moeite om deze te integreren met de hand in een iPhone. 7 Het kostte hem vier maanden en enkele duizenden dollars.

Het ontbreken van telefoonaansluiting, iPhone 7 heeft een hobbyist zo boos dat hij zelf de verbinding gebouwd: Hij bracht vier maanden dus 7 dus een iPhone die je weer kunt aansluiten op een 3,5-mm jack te passen, zegt Scotty Allen , Immers, hij al eigen hoofdtelefoon, die hij "heel graag" en hebben geen behoefte om te zorgen voor een adapter. Apple brengt de iPhone 7 met een Lightning-on 3,5 mm koptelefoonaansluiting adapter.

adapter Apple's als basis

Allen gebruikt de componenten van de iPhone 7 ingesloten Lightning-on 3,5 mm koptelefoonaansluiting adapter voor zijn handwerk. Hij had de Apple-adapter via een flexibele printplaat met de Lightning-poort op de iPhone samengevoegd en in de linker benedenhoek geïnstalleerd - het was er "onverklaarbaar veel ruimte" geweest.

Een schakelaar zorgt ervoor dat ofwel de hoofdtelefoon aangesloten of Lightning connector kan worden gebruikt, schrijft Allen. Deze constructie veroorzaakt is het niet meer mogelijk om te horen tegelijkertijd via een koptelefoon muziek en opladen van de iPhone.

Hobbyisten hoopt dat Apple de aansluiting zal terugkeren

Om zijn kennis, dit is de eerste iPhone 7 met geïntegreerde aansluiting, zei Allen. De hobbyisten had al de inspanningen eerder om een ​​iPhone-6s van reserveonderdelen te bootsen. De hoofdtelefoon wijziging hebben "losjes duizenden dollars kosten", Natuurlijk kan hij gewoon gebruik maken van de jack adapter, maar dit te doen "veel minder leuk", Allen hoopt dat iemand produceert zijn ontwerp voor de integratie van de jack - of dat Apple de haven zal terugkeren.

Apple vorig jaar opgericht het schilderen van de aansluiting op de iPhone 7 "moed" - men is altijd op de weg naar een draadloze toekomst en de bespaarde ruimte zou kunnen dienen voor interessante techniek dan voor een "oude analoge aansluiting", De opheffing van de aansluiting kan ook geholpen hebben Apple om de iPhone waterdicht te maken.(LBE)