iPhone 6s: lagere capaciteit van de batterij, Siri altijd luistert

Apple onthult details batterij in de video naar de iPhone 6s

(Afbeelding: Appel Video)

Uit een video, lijkt het erop dat Apple daadwerkelijk heeft ontvangen een iets kleinere batterij voor de iPhone 6s. De M9 co-processor kan permanent luisteren Siri.

Voor de start van de verkoop van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus veel details over de onderdelen open blijven, moet men Apple, maar beantwoord in een promotionele video zelf: Voor de iPhone 6s, de fabrikant besloot daarom op een 1715 mAh batterij in plaats van 1810 mAh variant van de iPhone 6. Na een pre-release gerucht komt in de iPhone 6s Plus een iets minder krachtige batterij met 2750 mAh in plaats van 2910 mAh wordt gebruikt.

Hoogtepunten van de Apple keynote 2015

Logo Apple Keynote 2015
  • gepresenteerde iPhone 6s en iPhone 6s Plus
  • Apple brengt iPad Pro met 12,9-inch display
  • Apple iPad mini 4: platter en sneller
  • De vierde Apple TV is ook een spelconsole
  • Apple Watch: watchos 2 verschijnt halverwege de maand
  • iOS 9: Gratis update komt

Echter, hoe minder capaciteit van de batterij moet worden gegeven door de fabrikant geen invloed op de levensduur van de batterij, Apple noemt dezelfde waarden als de vorige modellen van de iPhone 6s en 6s Plus, efficiëntere onderdelen kan maken voor de kleinere batterij. Eerste batterij testen na de lancering moet uitwijzen of er een verschil is in het dagelijks leven.

Een tweede hardware-gebaseerde innovatie genoemd Apple op de productpagina voor de iPhone 6s: De ingebouwde A9 SoC Coprocessor M9 is zo efficiënt dat "Siri kan nu draaien op de achtergrond altijd wachten op uw spraakopdrachten", Het bedrijf legde.

de oproep "Hey Siri" de stem assistentie systeem actief is. De functie dus niet langer vereist dat de toekomst die de iPhone is aangesloten op het elektriciteitsnet. Gebruikers kunnen het afluisteren functie in de iOS-instellingen uit te schakelen.

[Update 2015/09/11 09:10] Tot nu toe hebben gebruikers "Hey Siri" bewust te activeren op de iPhone, zelfs in de pre-release versie van iOS 9, wordt de functie standaard uitgeschakeld. Tijdens de installatie van een iOS-apparaat zal in het algemeen worden gevraagd als je ooit wilt Siri bedienen.

Hoe Apple de standaardinstelling op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus omgaat, blijft open voor. Op de Apple horloge kan worden "Hey Siri" automatisch gebruik, geen stroomaansluiting noodzakelijk is.(LBE)