“Apple ondersteuning”: App komt naar Duitsland

Apple heeft nu bracht het huis om diensten te ondersteunen in dit land als een app op de iPhone en iPad. Het moet de gebruiker met het product-specifieke hulp te bieden.

nieuwe app hulp van Apple "Apple Ondersteuning" is nu om winkel te vinden in de Duitse App. Bestemd voor iPhone en iPad app toont alle producten die worden geassocieerd met de Apple ID van de gebruiker en geeft de Help-onderwerpen kunnen ook worden doorzocht. Daarnaast is het mogelijk in geval van problemen met Apple, zoals telefonisch contact.

De ondersteuning app, in het geval van hardwareproblemen Zie ook erkende dealers in het gebied en de dichtstbijzijnde Apple Store noemen - de benoeming mogelijk is er een functie die het laatst is verwijderd uit de Apple Store-app.

Meer recent support cases worden genoteerd

De app kent ook de huidige koers van de verzoeken om ondersteuning van de gebruiker en geeft deze in detail, zoals een praatje met Apple werknemers of iPhone-batterij te vervangen. Apple heeft de steun app oorspronkelijk geïntroduceerd in november 2016, maar alleen getest in sommige landen. Apple ondersteuning vereist minimaal iOS 9.0 vooruit.(LBE)