Exploit portal Milw0rm biedt een werk [Update]

Een van de grootste exploiteren portals op het internet, heeft milw0rm.com geëindigd. Slechts een paar regels aan de bovenkant van pagina's de aankondiging van de sluiting. Als een reden, de operator is het pseudoniem van str0ke dat het niet langer mogelijk was nu exploits in een redelijke termijn ingediend begutachen en publiceren:

In de afgelopen 3 maanden heb ik eigenlijk gedaan een vrij waardeloos werk om volkeren uit te werken lang niet genoeg om trots op te zijn. 0-72 uur is niet eerlijk om de (exploit) auteurs op deze site.

Of het nu een toenemend aantal exploits voor de oorzaak of staan ​​voor beoordelingen beschikbare tijd krimpt, str0ke niet schrijven. Het is ook onduidelijk of de site en de database in de huidige staat worden behouden of binnenkort uit het rooster.

Milw0rm was oorspronkelijk een hacker groep bestaande uit wereldwijd gedistribueerde leden die door de IRC in contact waren. Internationale erkenning bereikte de groep door een terugval in de Indische Bhabha Atomic Research Center (BARC) in juni 1998, toen ze e-mails en geheime documenten over kernproeven gedownload. Naar verluidt niet weet dat de ware identiteit van de leden tot op heden, de opsporingsinstanties. Gissingen, waarna de sluiting van Milw0rm gedaan onder druk van de FBI zijn tot nu toe niet bevestigd.

Na de BARC malaise, de groep uit elkaar en in 2004 richtte de voormalige (de VS toegewezen) Lid Keystroke onder de nieuwe naam str0ke de exploit portal. Sterke instroom ontvangen Milw0rm na het begin van 2006, de Franse security portal FrSIRT (voorheen K-Otik) had zijn gedeelte voor het downloaden exploits gesloten en mogen alleen toegang tot betalende klanten.

Als alternatief, is dit voor meer dan een decennium bestaande portal Packet Storm biedt. Sinds juli kunnen kunnen volgen Packet Storm op Twitter om up to date te blijven beschikbare hulpmiddelen en exploits. evenzo Bugtraq biedt een database van bug rapporten met exploits, maar soms worden ze gemanipuleerd omstandigheden van het behoren tot Symantec operators respectievelijk gecensureerd - zoals de Exploit-auteur Kingcope al openlijk in april klaagde dit jaar.

maar misschien zijn ook leden van de gemeenschap die willen str0ke steunen in zijn werk in de toekomst of geheel over te nemen van de operatie.

[Update]Ondertussen Milw0rm is niet meer te bereiken, maar het domein nog steeds bestaat. Volgens het zou moeten wijzen op Keystroke en str0ke zijn twee verschillende mensen die geen verband met elkaar te maken hebben.[/ Update]

Zie ook:

  • Franse veiligheid portaal bevat de openbare exploiteren gebied

(Dab)