Mini-PC-er med kraftige Intel-AMD chip kombinasjon kommer om noen måneder

Mini-PC-er med kraftige Intel-AMD combo chip kommer i 2018

Hovedkort med Intel AMD combo chip

(Bilde: Chiphell)

I første halvdel av 2018, planlegger Intel å bruke den første core prosessor med AMD GPU og liten formfaktor PCer for PC-spillere.

Kort tid etter at Intel kunngjorde en kombi-prosessor med AMD-grafikk enhet i begynnelsen av 2018, er bilder av et hovedkort med at svært semi-custom chip nå dukket opp. Hovedkortet er designet for fremtidige Intel NUC systemer, dvs. spesielt kompakte komplette systemer. Slike mini-PCer er å dukke opp i løpet av første halvår 2018 og være spill passform takket være 3D ytelsen til AMD GPU.

Under kodenavnet "Hades Canyon-VR" og "Hades Canyon" dykking slik Gamer Mini på en uoffisiell veikart grafikk, som ble kjent i september 2017th På den tiden var det ikke klart, men at Intel har til hensikt å plassere AMD GPU på samme chip pakke som CPU.

Intel Intel CPU, AMD GPU og HBM2 minne på en pakke(Bilde: Intel)

Den fellesskap utviklet godt under kodenavnet Kaby Lake-G fra AMD og Intel-prosessor kombinasjon med Core i CPU og Radeon GPU vil også kjøre flate gaming bærbare datamaskiner i tillegg til mini-PC-er. 3D-ytelsen til grafikkenheten er ventet å overstige dagens Intel-prosessor grafikk klar og tilstrekkelig for kravene til design og rendering programmer, ifølge AMDs visepresident Scott Herkelmann.

forbundet med bæreplaten ved EMIB

Intel prosessor og AMD grafikkenhet sitter på en bæreplaten (pakke) og er innstøpt multi-die sammenkoblings broen (EMIB) tilkoblet. I motsetning til de kjente omtrent ved Vega eller Fiji GPU'er interposers sitte mellom terningene bare små koplings - totalt Intel teknologi er mindre kostbart enn hele overflaten til substratet innlemmet mellomkoblingen.

I tillegg til CPU og GPU, er det fortsatt stablet minnebrikker av typen høy båndbredde minne 2 på pakken. Om en bestemt rammeverk som ble utviklet av Intel, prosessor, grafikkprosessor og minne HBM2 informasjon koordinere med hverandre. Så energisparing mekanismer vil bli gjennomført rundt, endret ytelsestilstander og lese temperaturer. Slik som å møte de forskjellige last scenarier spiller, beregning eller gjengi optimalt - i henhold til Intel utnyttelse tilstander mellom CPU og GPU også skal være mulig å flytte automatisk.

(MFI)