Videoplatform Vimeo koopt live stream en begint “Vimeo Levende”

Videoplatform Vimeo koopt live stream en stoten

De video portal Vimeo neemt de video service live stream en begint met "Vimeo Levende" een nieuwe streaming platform. Echter, het aanbod voor de producenten is niet al te gunstig.

De video platform Vimeo nodig is om live stream een ​​dienstverlener die gespecialiseerd is in de transmissie van bewegende beelden in real time. Live Stream heeft meer dan 10.000 betalende klanten en brengt meer dan 10 miljoen evenementen, sportevenementen en andere evenementen per jaar.

Indien de overname ondertekend en verzegeld, Vimeo is van plan om het aanbod van live te integreren in zijn eigen platform. De overname zal naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar, zo meldt Techcrunch. Voor Vimeo is de grootste overname in haar geschiedenis. maar de aankoopprijs en verdere details van de overname zijn niet bekend.

Vimeo beloften "meest complete video-oplossing"

Vimeo belooft producenten dat ze hosten van hun inhoud, te archiveren, te distribueren en te gelde - in een all "naadloze workflow", Tot nu toe bood het platform zijn klanten op geen enkele manier voor Live Streaming - de functie van één van de meest gevraagde verklaart Vimeo chief Anjali Sud.

Met de lancering van "Vimeo Levende" en zijn de know-how van de Live Stream Team videoproducenten "mooie live-ervaringen met professionaliteit en gemak" kan creëren. Door het combineren van Vimeo video-technologie en eigen Live Stream hardware wil je klanten "meest complete video-oplossing" op de markt aanbiedt. Livestream CEO en mede-oprichter Mark Kornfilt uit naar de overname door Vimeo: "We zijn blij."

Vimeo is een ad-free platform dat verdiend op de verkoop van Pro-accounts om video providers geld. De nieuwe live streaming functie Kosten: verslaan 5 streaming uur per maand met 70 euro aan de prijs; de termijn is niet van toepassing als een maandelijks 280 euro. Het adaptieve live streams uitzendt Vimeo in Full HD resolutie (1080p) en slaat ze automatisch in een archief. Later, kan de video-bestanden worden vervangen door een 4K versie.(DBE)