PayPal biedt digitale groep afrekenen “Money Pool” voor

PayPal biedt digitale groep afrekenen

(Foto: PayPal)

Met het nieuwe aanbod, zal de financiële instelling een dienst voor bundels van contant geld collecties voor gemeenschappelijke cadeaus, feesten of groepsreizen met vrienden te starten. En natuurlijk, alle deelnemers nodig heeft voor een PayPal-rekening.

De online financiële dienst PayPal heeft een service genaamd Money Pool gelanceerd. Dit is een soort digitale groep fonds voor gewone geschenken of reizen. De initiatiefnemer heeft een snel overzicht van zijn PayPal-rekening over wie welke bijdrage heeft gedaan. PayPal zou dus voor groepen gaven redden de aanleg van het volledige bedrag en de gebruikelijke walk-behind en herinneren ontbrekende bijdragen of op zijn minst te vergemakkelijken.

Om de Money zwembaden, de klant logt via een webbrowser of PayPal app in zijn PayPal-rekening en stelt een zwembad Money website. De naam van de pagina beschrijft idealiter het doel van het zwembad (verjaardagscadeau voor Elke, City Break Praag), het streefbedrag en de datum waarop het geld moet worden samengevoegd. Een beschrijvende tekst en een beeld kan worden toegevoegd. Daarnaast kunt u instellen of de namen en bedragen van de deelnemers zichtbaar voor alle of alleen voor de beheerder van de groep moet zijn ..

doelvolging

En hoe kan het ook anders - deel te nemen aan een geld zwembad, moeten alle geregistreerde opladen uiteinden een PayPal-account te hebben. De overgedragen bedragen worden verzameld op een sub-rekening van de initiatiefnemer. Alle deelnemers kunnen volgen op de website van het zwembad van het niveau. Als het doel is bereikt, wordt het bedrag dat de normale PayPal-rekening verzonden en kan worden gebruikt.

The Money Pool service is nu het accepteren van klanten in Australië, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Canada, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Zweden, Zwitserland, Spanje en de Verenigde Staten.(Rop)