Celebgate: Tredje mann tiltalt for ulovlig tilgang til kjendis iCloud-kontoer

En 32 år gammel amerikansk ønsker å erkjenne skyld for min Phishing får tilgang til over 550 iCloud og Gmail-kontoer å ha. Fordelingen av nakenbilder kan ikke bevises.

Undersøkelsen "Celebgate" case har ført til en ytterligere kostnad: En 32 år gammel amerikansk statsborger fra Chicago ønsker å ta en innrømmelse av skyld for å ha i smug ulovlig tilgang til over 550 iCloud og Gmail-kontoer gjennom phishing - inkludert flere beretninger om kjendiser. Dette ble annonsert av aktor i Los Angeles. Det er nå den tredje personen som blir tiltalt i saken.

I likhet med de to foregående tiltalte ingen forbindelse med publiseringen av bildene kan bli oppdaget, men mannen. Etterforskerne kunne ikke bevise at de tiltalte som fikk med tilgang til informasjon "delt eller lastet opp"Så påtalemyndigheten.

Opp til fem års fengsel mulig

Mannen truer teoretisk opp til fem års fengsel, men i lys av en "påstand avtaler" setningen er sannsynlig å være betydelig lavere. De to tidligere identifiserte gjerningsmenn som bekjente også for uautorisert tilgang til Apple og Google-kontoer skyldig, ble dømt til ni og 18 måneder i fengsel.

Dunst iCloud
Skuespilleren Kirsten Dunst "takket" etter angrepet på Apples iCloud.forstørre

Ukjent hadde mange nakenbilder av kjendiser tre år siden - inkludert skuespillerne Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence og modellen Kate Upton - publisert.

På grunn av mange kjente offer for "Celebgate" og "The Fappening" døpt handling fått betydelig oppmerksomhet og kastet først spørsmålet om et sikkerhetsbrudd på basen iCloud aktivert ulovlig tilgang til iPhone-backup. Apple avviste dette heftig.

Apple: sårbarhet Ingen iCloud

Først etter at iPhone maker utvidet vern av to-faktor autentisering, som siden har også dekker iCloud backup: Før de kan lastes ned til en ny enhet, skal kun en sikkerhetskode oppgis i tillegg til brukernavn og passord. De to-faktor autentisering er fortsatt en valgfri Schutzvorkehrung. Mange av nakenbilder publisert ble så tilsynelatende stjålet fra henrettede automatiske iCloud backup, men sannsynligvis vanlig rettsmedisinske programvare ble brukt.

Les også:

(LBE)