iPhone X: Vietnamesisk sikkerhetsforskere håndtere Face ID med maske

det er ikke hyggelig, Face ID Hack maske.

(Bilde: Bkav / Skjermbilde YouTube)

Med en ramme av 3D-printer, en silikon nese og 2D-bilder og noen make-up sikkerhetsselskapet vil ha overlistet Bkav Apples ansiktsgjenkjenning system.

En rapport publisert på YouTube, ifølge video er det IT-sikkerhetsforskere fra Vietnam klart å knekke Apples første innebygde iPhone-X teknologi for ansiktsgjenkjenning Face ID med en maske. Selskapets Bkav innsikt utnyttet av sin egen konto, for eksempel Apples AI system gjør ansiktsgjenkjenning.

3D-printer, silikon og bilder

Masken består av fire deler: en som stammer fra det 3D-printer, hvit ramme, som er fastklemt i en metallramme og svarer til dimensjonene av den opprinnelige flate, en - om enn håndlaget - nese av silikon som er forsynt med make-up, samt tydelig limte 2D-bilder av øyne og munn. Totalt sett fungerer masken som en mumie med åpne øyne, nese og munn områdene. I videoen viser Bkav hvordan iPhone X låses opp med maske og den virkelige ansiktet til forskeren, som synes lett å kaste.

Kostnad for 150 amerikanske dollar

Kostnaden av masken for å ha lokalisert på 150 amerikanske dollar. Med det arbeidet selskapet hadde startet 5. november. Bkav hadde allerede undergravd ansiktsgjenkjenning systemer for bærbare datamaskiner. Sikkerhets Forskerne mener at vanlige brukere er i faresonen med metoden fordi metoden er for kompleks. Men var om "Milliardærer, hoder av store selskaper, nasjonale ledere eller agenter som FBI" et potensielt publikum. Dette må innse hvilke problemer har Face ID. Industrispioner og konkurrerende sikkerhetsavdelinger kan også dra nytte av tilnærming, sier Bkav. Angriper må også ha nøyaktige målinger av ansiktet.

Masker var så langt mislyktes

Forble uklart først om de vietnamesiske sikkerhetsforskere har omgått Apples oppmerksomhet deteksjon i X iPhone. Dette er ment å sikre at gjenkjenne er om en person virkelig ser på enheten og hindre bruk av forfalskninger. Brukere må forlate dette eksplisitt, men hva Apple anbefaler for folk som lider som en funksjonshemming, og kan derfor ikke se direkte på iPhone X. ikke gitt informasjon til Bkav først. Tidligere andre forsøk på å knekke Face ID med masker, mislyktes. Men tvillinger og lignende ser søsken fortsatt problematisk.(BSC)