Remote Play PC for PS4 i Hands-On

Remote play

Da TVen ble okkupert, kan du bare streame til andre Sony-enheter PS4-spill så langt. Vi har forsøkt, så langt som den uoffisielle med gjeldende versjon "Remote Play PC for PS4" kommer for Windows.

PS4 spill var så langt bare på utvalgte Xperia smarttelefoner som streamer PS Vita eller Playstation til TVen. den Modder "Twisted "hadde utgangen av 2015, en uoffisiell verktøy for å streame PS4 spill på PC som heter "Remote Play PC for PS4 "publisert. Etter den første versjonen laget flere problemer med oss, har vi testet den gjeldende versjonen 0,1071, som også støtter PS4 kontrolleren. Det lave versjonsnummeret fortsetter å understreke den tidlige fasen av programvaren.

Shuhei Yoshida, administrerende direktør for SCE Worldwide Studios, hadde allerede annonsert etter utgivelsen av den første versjonen av Remote Play PC for PS4 via Twitter at Sony jobber med en offisiell løsning for å streame PS4 spill på PC og Mac. En lanseringsdato er ikke kalt Sony, men så en nærmere titt på Remote Play PC for PS4 verdt.

anlegget

Konfigurasjonen prosedyren svært enkel: For å bruke programvaren må en lisens kjøpes i utgangspunktet på like under 10 euro, som er gyldig i fem datamaskiner. Merk at Windows-PC og PS4 konsollen på samme nettverk. For å åpne en tilkobling, krever programvaren et passord som er generert konsollen via deres fjernkontroll-funksjon, samt Sonys PS4 brukerens online-ID.

Programvaren støtter oppløsninger opp til 720 ved 30 eller 60 bilder / s. Ideelt sett man brukte den opprinnelige PS4 til styring. Alternativt programvaren støtter også andre Windows-kompatibel gamepad eller mus og tastatur. Hvis oppdraget kan konfigureres individuelt.

spillbarhet

Selv om Remote Play-programvaren støtter også Wi-Fi-tilkoblinger, i denne testen, men massive gjenstander og stamming skjedde - selv om båndbredde på 55 Mbit / s var mer enn tilstrekkelig. Bedre det fungerte via LAN. I testen kontrollen slik at fungerte perfekt og spill løp uten noen merkbar ventetid - så vel som videoen viser. Av og til, men led skjermoppsettet: Når raske kamerabevegelser kom noen ganger til komprimering gjenstander. I sekvenser med en jevn kamera, bildekontrasten, forble stabil. Overføring kvaliteten er like god som i PS Vita i WLAN.

de endres i innstillingsmenyen i programvaren eller i fullskjermmodus, bildeoverføring brøt ut ofte. Her hjalp bare en separasjon og gjeninnkobling.

Konklusjon

I den nåværende tilstand av "Remote Play PC for PS4" er bare brukbare via en LAN-tilkobling. Imidlertid har den nåværende alpha-versjonen fortsatt sine røffe kanter og pauser til tider ned forbindelsen. Siden programvaren ikke er offisielt støttet, kan Sony fremme streaming på PC en teknisk slips via firmware oppdatering.(Jan Bühler) /(VZA)