Fly til månen: NASA før neste skift av jomfruturen av sin gigantiske rakett

Fly til månen: NASA igjen før skiftende jomfruturen av sin gigantiske rakett

Også i 2018, er det sannsynligvis ingenting på første fly av SLS og Orion.

(Bilde: NASA)

Også i 2018 vil det være noe med flukten av Orion kapselen til månen. I alle tre komponenter, det er forsinkelser, den planlagte tidsplanen er nå for risikabelt. 2019 det skal fungere, men håper NASA - når Donald Trump ønske ikke blir oppfylt.

I lys av ulike problemer og en nå svært stram tidsplan, vil NASA gjennomføre den planlagte jomfruturen av sin gigantiske rakett SLS og Orion romkapsel i stedet for 2018 til minst 2019. Utsettelsen ble under utarbeidelse, sa William Gerstenmaier det bemannede romferd program av den amerikanske romfartsorganisasjonen i en rapport, som beskriver vanskelighetene med prosjektet for den amerikanske kongressen. I alle tre komponenter av prosjektet - SLS rakett (Space Launch System), Orion kapselen og anleggsarbeid på EGS-start plass (Lete Ground Systems) på Kennedy Space Center - det var nesten ingen tid eller økonomiske reserver. Derfor er det en fare for at risikofylte beslutninger tas, ifølge rapporten.

Stram tidsplan og en spesiell forespørsel

Med SLS NASA forbereder den kraftigste rakett i sin historie for å utføre bemannede fly til Mars. Egentlig var et første fly av raketten planlagt med et Orion romkapsel for 2017th I denne EM-1-tittelen og nylig flyttet til november 2018 oppdrag som fortsatt ubemannet kapsel skal fly rundt månen. Bare for Mission EM-2 skal i 2021 å fly ombord i Orion astronauter. men fordi det var for sent den nye amerikanske presidenten Donald Trump, er NASA undersøker om de kunne gjennomføre en første bemannede fly allerede på et så forsinket EM-en, noe som kan skje før neste amerikanske presidentvalget.

Bilde 1 av 9

Space Launch System (SLS) NASA (9 bilder)

langt ut

De ambisiøse planer for NASA for SLS
(Bilde: NASA / MSFC)

Men selv den opprinnelige tidsplanen kan nå trolig ikke være oppfylt, for eksempel NASA bekreftet til de amerikanske parlamentarikere. Fordi NASA, de deltakende European Space Agency og produsenten har feilvurdert hvor lang tid det ville ta å gjennomføre endringsønsker på bygget av Airbus modul, på sitt leveransen ble forsinket til april 2017. Men det var ikke lenger forblir nok tid for de nødvendige forberedelsene vil bli forhåndsberegnede i granskingsrapporten. Disse minkende tids reservene er brukt i rakett SLS - produksjon har nylig blitt forsinket av en tornado - og startfeltet, mens det vedtatte budsjettet løper ut.

"Ikke til beste"

Offisielt er utsettelsen ikke ennå, men Gerstenmaier svarte listen over risiko i rapporten med en erkjennelse av at "ikke i beste interesse for programmet" er å opprettholde planene. Samtidig, han også understreket likevel at romorganisasjonen tiden undersøke om astronauter, men allerede kan være om bord på jomfruturen. Hvilke fordeler og ulemper kan bety at NASA ønsker å fusjonere så snart som mulig. Etter at alle tidsplaner kan da igjen veltet.

1 ut fra 24

Space Launch System: Siste testkjøring av booster (24 bilder)

Området før du starter testen
(Bilde: NASA / Bill Ingalls)

(Mho)