Fra ClickandBuy: Apple lokker til å endre betalingsmidler

(Bilde: AP, ClickandBuy / arkiv)

Med slutten av betalingstjenesten alternativ i iTunes og App Store forsvinner å betale med direkte belastning. IPhone maker ønsker å flytte på en kreditt for tidlig betalingsalternativ bryter kunder.

Med en e-post Apple ClickandBuy brukere minnes tiden i bakhodet at betalingstjenesten stopper for shopping i de digitale butikkene i konsernet fra 28 april 2016 - kan bruke - inkludert iTunes Store og App Store. Dette har også tjenester som Apple Music eller ekstra iCloud lagring fra eksisterende abonnement vil bli automatisk kansellert.

For å endre betalingsmåte, refererer Apple adressa på skrivebordsversjonen av iTunes for OS X eller Windows. Det kan finnes under kontoinformasjon "Apple-ID" Oversikt over betalingsdata.

Ingen flere debet

En måte å gjøre opp kjøpene via direkte belastning faller bort med slutten av ClickandBuy. Alternativt kan brukere (foreløpig kun i O2) opt eller iTunes kreditt for å betale med kredittkort, mobiltelefon regningen. behage deg alle ClickandBuy brukere om "så snart som mulig konvertere" sine betalingsmåte, Apple understreket i brevet.

Credit etter konvertering

For å motivere de forestående endringene, lover iPhone maker noen brukere en automatisk kreditt på 5 euro når betalingen data ble oppdatert. Hvorvidt dette er sant, selv om "Ingen" er valgt som betalingsmåte, forblir i utgangspunktet åpne. Tilbudet gjelder til 14. april er æren å finne sted som en butikk kreditt deretter automatisk. Andre brukere har ikke fått en lignende e-postpåminnelse der ingen kreditt ble imidlertid gitt utsiktene.

Deutsche Telekom datterselskap ClickandBuy gir den elektroniske betalingstjenester generelt 30 april 2016 og annonserer kontoene til brukere. Kunder med gjenværende kreditt bør overføre denne gangen til en lagret bankkonto. Etter 30. april skal det som er spesifisert av leverandør "for en viss tid" Selv om det fortsatt være i stand til å overføre penger for det, men du må da vises før kontakt med kundestøtte.

Se også:

(LBE)