Tredje UHD Blu-ray kopi: Tilleggs dask på Sony Pictures

Tredje UHD Blu-ray kopi: Tilleggs dask på Sony Pictures

(Bilde: Sony Pictures Home Entertainment)

at med "inferno" på relevante nettsteder, den tredje filmen har dukket opp, ville være ille nok for Sony Pictures Home Entertainment i seg selv. Men nå også tilgjengelig remux versjonen skal også sikre en omdømmeskade.

Det har skjedd igjen: Med Dan Brown thriller "inferno" dykket i helgen "Smurfene 2" og "Patriots' Day" på relevante nettsteder allerede den tredje filmen, som åpenbart er en ulovlig en: er en kopi av hver Ultra HD Blu-ray.

Og som de siste tider er det en mangel på bevis igjen som en kopi kunne gjøres til tross for de forbedringene som introduseres med 4K-plater sikkerhetsmekanismer på disken og når du spiller på datamaskinen (søkeord AACS 2,0 og programvare Guard Extensions). Det er merkbart bare at så langt ingen kopi av en nettopp publisert UHD BD fortsatt dukket opp i nettet. 4K plate i USA siden 24. januar og i Tyskland (i identisk måte) siden 23 februar tilgjengelig. Hvis kopien ikke stammer fra produksjonsmiljøet, men produksjonen kan være litt kjedelig.

med "inferno" det må "Smurfene 2" For andre gang Sony Pictures Home Entertainment (SPHE) tatt "Patriots' Day" kom fra USA studio Lions Gate.

Bedre enn originalen

Nesten verre enn 1: 1 kopi av Ultra HD Blu-ray i seg selv, men kan være for SPHE som nå også en "remux versjon" platen har dukket opp, der den tyske lydspor har blitt erstattet. Selv om den tyske dubbet versjon allerede finnes på den originale UHD BD, men bare i lean Dolby Digital 5.1, som allerede kom til DVD-timer brukt. imidlertid lossless DTS-HD-MA versjon av den tyske Blu-ray Disc ble inne strikket i remux versjon. For at disse ulovlige versjonen tilbyr en bedre kombinasjon av bilde og lyd enn originalen.

Omvendt bør det ikke ta lang tid å komme fram til de første til og med strikket Full HD-versjoner som dukker opp på video av den kopierte Blu-ray-versjonen med engelsk Dolby Atmos lyd fra den kopierte Ultra HD Blu-ray. Påminnelse: Sony Pictures Home Entertainment prøver - samt hjemmekino divisjoner av 20th Century Fox - Ultra HD Blu-ray til å savne en eksklusiv maleri av studio, 3D-lydformat Dolby Atmos bruker bare på disse platene. En teknisk behov for denne begrensningen er ikke SPHE kan også produsere Blu-ray-versjoner med 3D-lyd.(Nij)