Tvist mellom Google og Amazon: Nei YouTube på Echo enhet

Tvist mellom Google og Amazon: Nei YouTube på Echo enhet

Amazon Echo showet hjulpet så langt under matlaging (med YouTube-videoer).

(Bilde: Amazon [m])

Amazons Echo Showet inneholdt på sin berøringsskjerm og YouTube-videoer - til Google utestengt sin videotjeneste fra den lille boksen. Blame er Amazon selv, sier Google.

Amazons Echo enheter ble nylig økt i form av en liten, klumpete boks kalt Echo showet. Det spesielle med enheten er dens berøringsskjerm: På akklamasjon Alexa var i stand til å også spille YouTube-videoer. Men nå den digitale assistenten svarer bare: "Foreløpig Google er ikke støtter Youtube på Echo Show"No YouTube på Echo showet. Sammenlignet med The Verge Amazon forklarte at Google hadde besluttet å "ikke å gjøre YouTube tilgjengelig i Echo-show uten forklaring og varsling av kunder",

Svart speil i stedet fargerike koke videoer

En teknisk grunn til at den ikke vil gi det, så Amazon videre. Faktum var skuffende - spesielt for kundene er at de bruker show om å se nyttige oppskrift videoer mens matlaging. Deigen klissete hender når du bruker enheten til slutt ikke noe problem så lenge stemmen holder seg smidig og Alexa lytte nøye. Uten YouTube showet er lik mye mindre nyttig. Men tyske brukere trenger ikke bekymre deg: enheten er så langt bare i USA.

Google: Amazon er din egen feil!

Google forklarte at Amazon selv har skylda for elendigheten. Gjennomføringen av YouTube på Echo Show i strid med vilkårene (Terms of Service). Dette vil ha en "broken brukeropplevelse" resultat. Hva dette betyr konkret, hadde Google beskrevet i sin uttalelse. Men vi håper at det vil være en avtale snart.

Som for YouTube, Google var ganske kresen i det siste: i 2013 om Microsoft skal fjerne en egenutviklet YouTube app fra Windows Store, og alle Windows-telefoner. Google hadde tidligere nektet å etablere sin egen app. De to motstandere enige på noen punkt, Microsoft og Google til slutt utviklet i fellesskap en ny YouTube-app. Så den lille sandkasse trefning tok men en lykkelig slutt. Vis eiere kan derfor håpe at snart flimre igjen oppskrift videoer på den lille skjermen.

(DBE)