Ingen gillar den nya Skype – Microsoft repareras efter

Ingen gillar den nya Skype - Microsoft repareras efter

(Bild: Microsoft / Skype)

Den nya Skype design möter med Android och iOS användare att några ömsesidig kärlek: Många de klagar saknade funktioner och kritisera det nya användargränssnittet. Nu Microsoft har omarbetat lite.

Färsk, levande och höft, bör den nya Skype vara. Men den radikala omvandlingen inte gillar användarna så: Det regnade klagomål och dåliga recensioner i App Store. Högt användare klagar saknade och dolda funktioner. Dessutom har många nya användargränssnittet uppfattar som rörig. De ser inte mer som Skype, skriver en användare i sin recension. Inte undra på, eftersom utvecklarna har fokuserat mer på omvandling meddelanden - förmodligen en reaktion till framgång för snapchat, Instagram och Facebook Messenger.

Android-användare hade lite mer tid att bli vän med den nya designen. På iOS har omvandlingen hänt nyligen. I iTunes, har den nuvarande versionen av Skype app magra 1,5 stjärnor. "Allt verkar på sin plats"Skrev en användare, vilket återspeglar den allmänna missnöje motstå.

Den nya Skype är mycket färgglada. De som föredrar en mindre grann, bara ändra tema (till höger). Den nya Skype är mycket färgglada. De som föredrar en mindre grann, bara ändra tema (till höger).(Bild: Microsoft / Skype)

Microsoft svarar på kritiken

Nu Microsoft har svarat på den massiva användaren kritik och lovar förbättringar av Skype app. Du har en hel del "bra feedback" få Skype laget skrev i den officiella bloggen. Det skulle låta användaren att deras kritik hörs och tas på allvar.

Första förändringarna har redan genomförts: Användarna kan ta bort kontakter och samtal eller tillsammans tittar på YouTube under ett Skype-samtal igen nu. En statusindikering visar startskärmen, vilket kontakterna är aktiv - som redan fanns i den gamla versionen av Skype app och saknades dåligt av många användare. Appen stöder också inbyggda delar inslag i Android och iOS.

För att blidka Skype-användare fler sätt att anpassa utseendet på Skype dina önskemål. Vem gillar inte många ljusa färger kan färga appen mörkgrå tack vare det nya temat. Microsoft lovar också att appen "bättre och bättre" är. Det måste naturligtvis, annars missnöjda användare flyr till stark konkurrens.(DBE)