Razer Telefon: Razer lanserar smartphone för gamers

Razer Telefon: Razer lanserar smartphone för gamers

(Bild: Razer)

Razer Telefonen kommer visar innehållet med en uppdateringsfrekvens av 120 Hertz särskilt vätska. Målgruppen för 750 euro enhet tillverkare av kringutrustning Gamer förutser.

Efter det var redan i slutet av juli 2017 rykten om en spelare smartphone från Razer, har perifera tillverkaren avtäcktes officiellt den så kallade Razer Phone denna vecka. Vinkel designen påminner om Sony Xperia-modeller. Displayen i 5,72-tums format löser med 2560 x 1440 pixlar. Som Apples iPad Pro erbjuder skärmen en maximal bildhastighet på 120 Hertz. Denna funktion är avsedd att ge en vätska display och lyft Razer telefon från tävlingen. Smartphone-användare som använder sin mobila enhet främst för spel kommer att märka skillnaden, enligt Razer. Förutom 120 Hertz, kan skärmen vara inställd på 90, 60 och 30 Hertz.

Snapdragon 835 och RAM 8 GB

I bostäder byggda Razer Qualcomm Snapdragon 835, som bland annat i Google pixel 2 och Samsung Galaxy S8 används. Razer Telefonen använder också möjlighet att Qualcomm chips Q-Sync. Uppdateringsfrekvensen justeras kontinuerligt till den aktuella bildhastighet. Med det här alternativet bör smartphone media visar inte bara vätska utan också spara ström. Också ombord är 8 GB RAM och LPDDR4 64 GB internt minne som kan utökas via microSD-kort. Andra funktioner inkluderar ett batteri med 4000 mAh och Quick Charge 4.0+, NFC, GPS, Bluetooth 4,2, LTE och Wi-Fi a / b / g / n / ac. En fingeravtryckssensor placerad i Razer placerad på husets sido strömbrytaren.

Den bakre kamera på Razer Phone erbjuder två Ojektive med olika brännvidder. Linsen med en liten tele brännvidd, och 13 megapixlar har en maximal öppning av f / 2,6. Den vidvinkelobjektiv med 12 Megapixel sammanfaller med f / 1,75 på ljusare. Razer utrustar en selfie kamera med åtta megapixlar på smartphone front. Razer integrerad i sin första smartphone också stereohögtalare med Dolby Atmos stöd. I ett klassiskt hörlursuttag, utelämnade tillverkaren. Omfattningen av utbudet är dock en THX-certifierad audio adapter medföljer som gör det möjligt att ansluta hörlurar och headsets.

Lansera i mitten av november

Som ett mobilt operativsystem kommer på Razer Phone Android 7.1.1 används. Premien versionen av Nova Launcher och Google Assistant är förinstallerad. En uppdatering till Android 8 är inställd på att ta emot Razer Phone i år. Smartphone är tillgänglig från Razer webbutik till ett pris av 750 euro i Tyskland sedan mitten av november. För lanseringen av smartphone mer för 120 Hertz optimerade spel apps finns redan. För detta Razer samarbetar med andra Madfinger, Square Enix och Tencent. De första optimerade spel kommer att omfatta Shadowgun Legends och Final Fantasy Pocket Edition. (Denise Bergert) /(AXK)