OnePlus 5T: Först titta på kameran

OnePlus 5T: Först titta på kameran

De tekniska detaljerna i de bästa smartphones i 5T OnePlus har blivit offentliggjordes före officiella release datum. c't publicerade en preliminär test av kameran.

Den nya toppmodellen av OnePlus, är 5T, med en 6,01-tums AMOLED skärm i 18: 9-format för att vara utrustad med en upplösning på 2.160 x 1080 pixlar. Processorn är en Snapdragon 835 med 2,45 GHz klocka används, en Adreno 540 GPU hanterar grafik. Minnet kommer att utrustas med 64 eller 128 GB, minnet 6 eller 8 GB.

Många funktioner är liknar sin föregångare: dubbla SIM, hörlursuttag, metallhöljet, den praktiska mute / stör ej knappen. Enheten erbjuder NFC, en USB Type-C-kontakt (2,0) och dubbla SIM-stöd. Batteriet kommer att återfå 3300 mAh och kan laddas med snabbladdningsteknik Dash parti.

Huvudkameran består återigen av två sensorer, en 16 och en 20 Mpixels. Den andra är nu men ingen zoom, men har samma brännvidd och bländare som den första. Den c't har tagit ett första litet preliminärt test kamerorna under mikroskop.

Faktiskt för tidigt

Många tillverkare kommer att leverera innan den officiella lanseringen av en ny produkt provkopior till redaktörer av relevanta publikationer så att de kan publicera i tid för publicering ett test. Så det har haft med sitt flaggskepp 5T och tillverkaren OnePlus. Den c't ledare fick utöver diverse andra media i förra veckan en testkopia.

Vanligtvis en ledare får en sådan anordning endast om de är överens om att en så kallad NDA, en icke sekretessavtal, som anger måste vara från när rapporter om produkten. Detta gör det möjligt för tillverkaren att kontrollera frisättningen av information om sin nya enhet. Och det visar rättvisan säkert under alla medier: Alla kommer samtidigt med meddelandet ut.

c't och Heise nätet följa NDA, men med den viktiga förbehållet att vi känner inte längre bunden oss när en annan reporter bryta NDA. OnePlus har sänt sin 5T testutrustning utan att först ett datum för NDA har OnePlus namnges senare. Då bara rapporterat om 5T en webbplats, andra följde efter. c't ursprungligen hölls på NDA, men med tanke på läckorna vi publicerar specifikationer och kameratestet som en försmak av en detaljerad test i den kommande veckan:

(Jo)