Tredje UHD Blu-ray Copy: Ytterligare smäll på Sony Pictures

Tredje UHD Blu-ray Copy: Ytterligare smäll på Sony Pictures

(Bild: Sony Pictures Home Entertainment)

att med "inferno" på relevanta webbplatser, den tredje filmen har dykt upp, skulle vara illa nog för Sony Pictures Home Entertainment i sig. Men nu även Remux versionen bör också se en anseende skada.

Det har hänt igen: Med Dan Brown thriller "inferno" dök för helgen "Smurfs 2" och "Patriots' Day" på relevanta webbplatser som redan den tredje filmen, vilket naturligtvis är en illegal en: är en kopia av varje Ultra HD Blu-ray.

Och precis som den sista tiden finns det en brist på bevis igen som en kopia kan göras trots de förbättringar som införts med 4K-skivor säkerhetsmekanismer på disken och när du spelar på datorn (sökord AACS 2.0 och programvaru Guard Extensions). Det är anmärkningsvärt bara att hittills har ingen kopia av en just publicerat UHD BD visade fortfarande upp i nätet. Den 4K skivan är i USA sedan den 24 januari och i Tyskland (på samma sätt) sedan den 23 februari tillgängliga. Om kopian inte kommer från produktionsmiljön, men deras produktion kan vara lite tråkiga.

med "inferno" det måste "Smurfs 2" För andra gången Sony Pictures Home Entertainment (SPHE) tas "Patriots' Day" kom från den amerikanska studion Lions Gate.

Bättre än originalet

Nästan värre än 1: 1 kopia av Ultra HD Blu-ray i sig, men kan vara för SPHE som nu också en "remux version" skivan har dykt upp, där den tyska ljudspåret har bytts ut. Även den tyska dubbade versionen redan finns på den ursprungliga UHD BD, men endast i den magra Dolby Digital 5.1, som redan kom till DVD-timmar används. emellertid förlustfri DTS-HD-MA version av den tyska Blu-ray Disc var inne stickad i Remux version. För dessa olagliga version ger en bättre kombination av bild och ljud än originalet.

Omvänt bör det inte ta lång tid att växa fram tills de första till och med stickade Full HD-versioner där fram videon av kopierade Blu-ray version med engelska Dolby Atmos ljud från den kopierade Ultra HD Blu-ray. Påminnelse: Sony Pictures Home Entertainment försöker - liksom hemmabio divisioner 20th Century Fox - Ultra HD Blu-ray att missa en exklusiv målning av studion, 3D ljudformatet Dolby Atmos använder bara på dessa skivor. En teknisk behov av denna begränsning inte SPHE kan också producera Blu-ray versioner med 3D-ljud.(Nij)