AACS 2,0 Hack: Verktyg för att ta bort kopieringsskydd från Ultra HD Blu-strålar

AACS 2,0 Hack: Verktyg för att ta bort kopieringsskydd från Ultra HD Blu-strålar

A Canada fordringar till ryska bolaget erbjuder över Internet till en Windows-program med vilken kopieringsskydds AACS kommer att minska kort 2.0. 1 exemplar av 4K-skivor gör: detta är hur man kunde.

Efter att ha varit i det förflutna i relevanta forum alltid 1: 1 kopior hade dykt kommersiella Ultra HD Blu-ray, erbjuder nu en påstådd baserad i Ryssland företag som heter Arusoft Inc. "DeUHD" ett verktyg för att som 4K skivor bör vara lätt kopieras till alla Windows-dator.

Den erbjuds för 199 euro programvara för Windows 7, 8 / 8,1 och 10 ska kunna ta bort kopieringsskyddet AACS 2,0 används på fönstren av för närvarande cirka 30 Ultra HD Blu-strålar; en fullständig lista återfinns på bolagets hemsida. Bland dem är aktuella titlar som "Alien: Covenant" Fox, "Väktare Galaxy Vol. 2" Disney och "The Fifth Element" Sony Pictures. Fler titlar kommer att följa. Blu-ray-skivor kan inte kopieras med DeUHD.

För att använda programmet behöver du en lämplig ultra-high-definition Blu-ray-enhet. Arusoft samtal i detta avseende för närvarande åtta modeller från Asus och LG; även här det borde finnas fler valmöjligheter i framtiden.

Enligt Arusoft motsatt platsen "myce" avkodning tar en skiva 4-6 timmar. Vid slutet av den illegala kopia av filmen landar i en mapp eller ISO image på hårddisken. Även en testversion av DeUHD erbjudande till utvecklarna, detta är begränsat till en skiva och en film klipp av upp till 10 minuter.(Nij)