Pokémon Go: Legenderna kommer

Pokémon Go: Legenderna kommer

Strax innan Pokémon gå hårt i Chicago Niantic ut en ny version av Pokémon Go: Version 0.69.0 avsevärt förbättrat spelet - precis i tid för den efterlängtade legendariska Pokémon.

Både Android och iOS spelare kommer att få en uppdatering för Pokémon gå eftersom torsdag. Android-versionen bär versionsnummer 0.69.0, iOS bygga nummer 1.39.0. De mest märkbara förändringarna är kosmetiska: New POKE bollar, glänsande Pokémon ögon och Raid Boss logotyp med Rhino är verkligen ingenting som spelare har längtat efter veckor.

Situationen är annorlunda i prestanda: Raid strider springa mycket smidigare, är de tidigare ofrånkomliga nätverksfel kraftigt reducerad. Den 40-euro tillbehör Pokémon Go Plus bygger mycket snabbare anslutningar än tidigare.

[Update] Den nya versionen är nu en förutsättning för att spela på (tvingad uppdatering). Särskilt iPhone-ägare bör ta innan du uppdaterar via mobiltelefon en titt på deras återstående datavolym - iOS uppdatering 298 MB; Android version minst 96 MB. [/ Update]

Legenderna kommer

På lördag i Chicago Pokémon Go Festival. Här slutligen "legendary" släppte Pokémon som tidigare sågs endast som en platshållare i elva Pokédex - inklusive fläkt favoriter som Zapdos, Mew och Mewtwo. För detta Niantic har också publicerat en hype video.

speciella bonusspel ske där spelare kan delta på distans i världen gå hårt - deras fiske resultat kommer att låsa upp bonusar och öka sannolikheten för att manifestera den legendariska Pokémon på festivalen.

Matning från ett avstånd

Eftersom arenan konvertering kan mata försvarare av sitt eget team med bär för att behålla sin motivation. Eftersom appen uppdatera spelet kommer ihåg vad öl skriver du senast utfodras. Så du kan mata försvararna lättare riktade med bär, där man inte har någon annan användning.

Defender kan tillfälligt foder från distans. Defender kan tillfälligt foder från distans.

Pokémon kan nu fortsätta att mata dem efter att de "full" är - spelet belönar dessa ansträngningar med stjärn damm och enstaka godis.

Första Niantic hade erbjudit möjligheten att mata sitt eget försvar på avstånd. En knapp i detalj tanke på den försvarande Pokémon ledde direkt till arenan där du kan spridas från bär sedan i soffan - men det är mindre motivation done som utfodring plats.

Efter flera spelare klagade på att spelet de sätter ur funktion av en fjärrmatning för en stund (Softban) var Niantic nu kända för att stänga av denna funktion tillfälligt.

QOL förbättringar

Också på Detaljer Niantic har lämnat: Så sökfunktionen innehåller nu wp-områden: "WP1000-" utför alla Pokémon med minst 1000 konkurrens poäng, "WP-1000" de med mindre.

Dagboken loggar nu tjänat mynt. Dagboken loggar nu tjänat mynt.

Dagboksposter nu, med hur många mynt en försvarande Pokémon har återvänt från en arena - så långt att endast visas kort i huvudfönstret.

För varje Pokémon spel skärmar, mer nyligen, med vilken typ av boll den fångats (Standard, Premium, Super eller Hyper). Förutom kläckts från ägg Pokémon är alltid en standard boll. I detaljerad vy av aktivt försvar är i Pokémon katalogen nu i stället för deras strids värden, hur många gånger de har vunnit, sedan när de försvarar arenan och hur ofta de matades.

Intuition spelare (gul) undrar eftersom uppdateringen om det faktum att de är välkomna i utvärderingen av deras Pokémon inte den vanliga ledare Spark, men Candela, ledaren för de tävlande lagen vågade (röd). [Update] Samtidigt Niantic har bekräftat att detta är ett programfel, inte en smak av Pokémon gå hårt. [/ Update]

Titta i koden

Den nu obligatorisk titt på källkoden för Android-versionen av spelet förde intressanta saker att ljus: Till exempel app innehåller nu en QR-skanner som du kan registrera sig på plats för en lokal händelse. Dessutom ser spelet en ny Raid-pass typ innan, kallas "exklusiv Raid", Förutom händelsespecifika Pokéstops och arenor.

Spelet kod ger också olika indikationer på de förhållanden under vilka den legendariska Pokémon kommer att släppas på spelet: Så ett varningsmeddelande visas som legendariska Pokémon inte kan användas som en försvarare (DISABLED_LEGENDARY_KEY).

1 av 12

Pokémon Go: Kosmetiska fixar i 0.69.0 (12 bilder)

Så Dragonite såg ut innan uppdateringen ...

[Uppdatering 2017/07/21, 11:05: Forcerad uppdatering nämns Candela-Bug märkt som sådan, tillsatt bilder rutt. ](Ghi)