Unity Media är en TV-sändning spår i Hessen på tisdag kl

Unity Media är en TV-sändning spår i Hessen på tisdag kl

(Bild: Unity Media)

Sedan slutet Erneuville ockupationen har lett till problem i Nordrhein-Westfalen, hade det flyttats från Unitymedia. Nästa vecka kommer det nu att vara redo för kunder i Hesse. Konsument förespråkar prisa tålamod.

Efter två skift av kabeloperatören Unitymedia kommer att förändra TV kanaltilldelning i Hessen på kvällen på tisdag (september 26). Kabel kunderna ska starta en kanalsökning på sin TV-apparater för att ta emot alla kanaler som vanligt, sade en talesman för Unity Media på fredagen. På grund av tekniska problem i övergången i Nordrhein-Westfalen, hade TV-kanal sortera skjutits två gånger i Hessen.

Med omvandlingen av TV-kanaler att nästan avstängning av analoga TV avstängd. "För att göra den fria skottade kapacitet tillgänglig måste kabelsystemet först saneras"Unitymedia sagt. De kundlöften har Köln företaget mer HD-kanaler, digitala tjänster och snabbare Internet. Unitymedia har 1,1 miljoner tv-kunder i Hessen genom sin egen räkning. Konverteringen är mycket användbart ur ett tekniskt perspektiv, konsumenten förespråkare Michael Gundall från Mainz sagt.

Det är bra att Unity Media har rusat inget att tekniska problem i Nordrhein-Westfalen. Om kunderna i Hessen, men har svårt att följa de förändringar som han rekommenderar som ett första steg, ett test av kabeln till TV: n. Det borde inte vara för gammal.(AP) /(Mho)