Pokémon Go: andarna kommer att Halloween

Pokémon Go: andarna kommer att Halloween

Nästa uppdatering för smartphone spelet Pokemon Go visar att i slutet av oktober i avvaktan på en händelse med monster av den tredje generationen. Det finns också nya anti-fuskåtgärder.

AR smartphone spel Pokemon hämta i de närmaste dagarna en uppdatering till version 0.79.3 (Android) eller 1.49.3 (iOS). Även den officiella förändring logglistor bara buggfixar och prestandaförbättringar har fansida TheSilphRoad identifierat ett antal innovationer.

Den långa åter bytas ny lastning skärmen - den senaste ändringen skedde med införandet av det reviderade Arena systemet - har allt: Han visar andra än de redan införda monster Gengar och Murkrow också Duskull, Dusclops, Shuppet, Banette och Zobiris. De senare fem monster är en del av tidigare opublicerade tredje generationen.

Gen 3 är

Eftersom alla fem nykomlingar är typ sinne, verkar det troligt att de kan börja snart: slutet av oktober är äntligen Halloween. För närvarande stöder inte detta antagande synliga förändringar: Under huven ljudeffekter för alla Gen-3 monster har lagts samt en medalj för Gen-3 monster att fånga och därmed går in i Pokédex. Dessutom koden fram bevis för en Halloween händelse på - och lämplig bakgrundsmusik.

Niantic att endast vid första släppt en del av en ny generation monster skulle ingenting vara nya. Även av den andra generationen, det var från början bara en bråkdel: Du kan kläcka alla barn Pokémon från slutet av 2016 innan dess två månader senare följde majoritet. För övrigt saknas den första generationen fram till idag Mew och Mewtwo. Den senare kommer att bli den första motståndaren när det finns Ex-räder - EX-Raid-provdrift körs, under tiden fortsätter. Från den andra generationen har inte publicerats hittills Botogel, Färg Eagle, Ho-Oh och Celebi.

Nya anti-fuskåtgärder

Android-användare som har installerat den nya versionen av appen på Play Store nu, rapporterar också om nya anti-fuskåtgärder. Användare som använder ytterligare IV program för att utvärdera egenskaperna hos fångade monster, mer kan inte köpa bollar, inkubator och liknande, eftersom i spelet butiken tom utväg. Efter invalidiserande eller avinstallation av de ytterligare program i butiken var dock normalt avstånd.(Mue)