Yahoo posttjänsten reviderade och startar Yahoo Mail Pro

Yahoo posttjänsten reviderade och startar Yahoo Mail Pro

Vackra, snabb och flexibel: Yahoo Mail får ett nytt utseende och nya funktioner. med "Yahoo Mail Pro" också lanserat en betald och ad gratiserbjudande.

Efter övertagandet av Verizon Yahoo missade sin posttjänst är nu ett nytt utseende. Ett snyggt utseende är avsedd att ge en bättre överblick över din inkorg och förenkla driften. De individuella elementen är luftiga anordnade så postämne faller mer in i ögat.

Tack smalare CSS och JavaScript-kod för att det nya användargränssnittet laddas snabbare än den gamla - särskilt på långsammare anslutningar. Exakt hur utvecklarna har förbättrat prestandan med Reagera, Redux och Node.js beskriver huvudutvecklare Suhas Sadanandan i ett blogginlägg.

Yahoo Alla foton i korthet: En färsk undersökning samlades alla bilder som skulle glömmas som e-postbilagor.(Foto: Yahoo)

Ny bild index

Praktiskt är en ny bildbibliotek ("Visningar"): Det visar på en central plats för alla bilder som skulle glömmas som tas emot och skickas postbilagor. En andra vy listar också alla dokument. När du söker efter specifikt innehåll, hjälper den förbättrade sökfunktionen. Nu tar även namn, nyckelord, datum och någon kombination därav.

För lite mer individualitet olika vård "teman"Vilken färg användargränssnittet annorlunda. För användare med nedsatt syn finns särskilda layouter med stort typsnitt. Sammantaget har Yahoo Mail blir tillgängliga och stödjas som Voiceover skärmläsare från Apple. En styr helt via tangentbordet är möjlig.

Den nya Yahoo Mail är för närvarande endast tillgänglig i den engelska versionen. Användare kan alltid gå tillbaka till det gamla utseendet, om de inte gillar den nya tidiness. Andra språk är att följa, skriver Yahoo.

Yahoo Mail Pro utan reklam

Yahoo Mail kunder som vill se mer reklam kan fritt köpa direkt från henne: "Yahoo Mail Pro" kostar 35 dollar per år eller 3,49 UDollar per månad. Den som hämtar sin post endast på nätet, vilket sparar: Mobile Pro-versionen kostar $ 10 per år, eller en dollar per månad. Betalande kunder se reklam och njuta av en mycket speciell kund ("Priorty Customer Support").

Vare sig dock dessa förändringar vara tillräckligt för att vinna förmån för användarna återvänder fortfarande osäker. Efter en allvarlig datastöld Yahoos image hade lidit mycket. Verizon infördes efter den sena tillkännagivandet av hacka även priset på Yahoo i fråga. För fyra år sedan, Yahoo försökt att komma ikapp med en redesign till konkurrenter som Gmail - med begränsad framgång. Användarna hade inte alls som nytt användargränssnitt: Du klagade allvarliga tekniska problem och bristen på viktiga funktioner.

(DBE)