Sony: New Walkman och nya Extra Bass Series med högtalare och hörlurar

Sony: Mer bas fler blixtar och en Walkman

Neutral ljudet är något för purister, andra vill ha det wummst snyggt. Sony lanserar därmed en extra bas-serien.

Sony: Mer bas fler blixtar och en Walkman MDR-XB950B1 lovar särskilt stark basljud.

Sony introducerar sin Extra Bass familj på CES i Las Vegas. Den består av fyra trådlösa högtalare och två Bluetooth-headset. MDR-XB950N1 (250 euro) för att perfekt lämpade för varje solo parti. Det kan lätt vikas ihop och förvaras i påsen levereras. MDR-XB950B1 (200 euro) måste du ge upp aktiv brusreducering. Tack vare NFC och Bluetooth både hörlurar kan utnyttjas utan trassel.

Sony: Mer bas fler blixtar och en Walkman Nästan alla Bluetooth-högtalare för extra bas familjen kan trolla en liten ljusshow. Extra Light LED ger stroboskopisk effekt.

För rätt parti finns fyra extra bashögtalare sänder valet. De tre större modeller SRS-XB40, -XB30 och -XB20 är utrustade med extra lysdioder och ge ljuseffekter till musiken igen. Toppmodellen kommer att kosta 230 euro. På en laddning bör de hålla cirka 24 timmar och kan vara en varning i tid batterinivå med rösten utgång. Toppmodellen är SRS-XB40. Upp till tio högtalare sänder är kan kopplas via högtalaren ad funktionen till ett ljudsystem. Den instegsmodellen SRS-XB10 (60 euro) saknar dessa egenskaper, men inte extra bas.

Sony: Mer bas fler blixtar och en Walkman NW-A35 kan också spela högupplösta musik och DSD-filer.

Sony Walkman NW-A35 inkl. 16GB flashminne

Även en Walkman har Sony i bagage: NW-A35 är en liten HiRes spelare med 16 GB flashminne och microSD-kortplats för minnesexpansion. Säsongen är Sony med 45 timmar. Den lilla spelaren stöder Bluetooth med Sony-house LDAC codec för nästan förlustfri radiosändning till lämpliga hörlurar. Man använder spelaren via en 3,1-tums pekskärm. NW-A35 kommer att finnas tillgänglig för 200 euro i olika färger från februari. Som NW A35HN det är där för 280 euro med trådbundna in-ear hörlurar som stöder aktiva brusreducering. (Sha)