Apecrime: Mediakraft förlorar en annan Youtube stjärna

Mediakraft förlorar en annan Youtube stjärna

Komedin trion Apecrime har separerat från annonsförsäljning Mediakraft. Sedan slutet av förra året, mer och mer dragkraft Youtube Stars vända nätverket tillbaka.

Youtube annonsförsäljning Mediakraft och komikerna i Apecrime gå skilda vägar sedan slutet av förra året. Mittemot Wirtschaftswoche sade Mediakraft att avtalet löpte ut i slutet 2014.

Komedin trion är en av de mest framgångsrika YouTube stjärnorna och kanalen har över två miljoner abonnenter. I en månad Apecrime kommer till cirka 18 miljoner videovisningar. 2013 gjorde komikern med sin låt "Jag litar inte på mig" i nr 35 i den tyska sjökort.

Även under den senaste tiden, reklamförsäljning förlorade Drivkraften Youtube Stars och LeFloid, som är i topp 5 av kanalerna med flest abonnemang i Tyskland, en annan klick garant för Mediakraft separerade. Let Player Simon Unge från ospelade kanal, uttryckte sin ilska i ett videomeddelande luft och talade om för lite stöd från nätverket.

I år väntas ytterligare avyttringar, eftersom många av kontrakten löper ut. Christoph Krachten, chef för media makt vill tänka på hur relationen med partners kan förbättras enligt uppgifter till WirtschaftsWoche."Vi har märkt att det är parterna ibland inte är medvetna om vad vi gör för dem"Han sade enligt rapporten.(Des)