DC Forbindelse A-Nord: Amprion presenterer mulige kurs for jordkabel rute

DC Forbindelse A-Nord: Amprion presenterer mulige kurs for jordkabel rute

(Bilde: amprion.net)

Kraftselskapet har innført en første retning som i løpet av mer enn 300 kilometer med jordkabel ruten mellom Øst-Friesland og Rheinland kan se ut.

Grønn elektrisitet prissammenligningutstillingpostnummerforbruk

en tjeneste av

Den nettselskap Amprion har presentert mulige rute korridorer for den planlagte likestrømsforbindelse mellom Emden, på Nordsjøen og Osterath i Rheinland. Korridorene vil starte i en første retning, som i løpet av mer enn 300 kilometer med jordkabel rute ville se ut som selskapet kunngjorde i Wesel onsdag. Det store prosjektet for å bringe vindkraft fra nord til sør.

Amprion (Bilde: Amprion)

De tidligere planer, DC link til A-Nord på den tett befolkede Ruhr bly fortiden. Fra en omformer i Emden planer Amprion rørledningen ruter, fylkenes Empty, Emsland og Bentheim. Rute profiler blir så overveid den vestlige Münster landet og i regionen i Nedre Rhinen i England. Den eksakte ruten om, men så langt verken definert som punktene der linjen krysser Ems og Rhinen, ble det sagt av selskapet.

Forspill til sivil dialog

"DC forbindelse forbinder produksjonsområdene i nord (vind energi) og Syd (PV) med den konvensjonelle produksjonskapasitet i Vest Tyskland"Forklarer Amprion. Som en mellomkrets korridoren avlaster vekselstrøm og transport av store mengder energi tap over lange avstander.

Utgivelsen av rute korridorer bør være opptakten til en intens offentlig dialog. "Vårt mål er der for å få mye verdifull informasjon som vi kan ytterligere forbedre vår planlegging og optimalisering"Sa A-Nord prosjektleder Klaus Wewering. I august og september til borgere bør informeres langs korridorene i prosjektet på 15 datoer. I mars 2018 har til hensikt Amprion deretter å foreslå Byrået en foretrukket korridoren. Kraften motorveien vil gå i drift 2025th(Med materialet av AP) /(ANW)