Navigon Uppdatering för iPhone integrerar sociala nätverk

den kommande versionen av Mobilenavigator för iPhone är ännu beräkna bättre vägar på tidigare erfarenheter.(Bild: Navigon)

Den kommande version 1.5.0 av Navigon Mobile för iPhone innehåller länkar till nätverk av Twitter och Facebook. Detta gör det möjligt för användare att skicka sin nuvarande plats, sin destination eller deras beräknade av navigationsprogramvaran ankomst under körning vänner och bekanta. Samtidigt bör det vara möjligt att tillhandahålla dessa data med ytterligare meddelanden. Dessutom kompletterar Navigon Mobile Navigator MyRoutes funktionen, som kan hittas redan i vissa fristående enheter, Hamburg företaget.

Denna funktion beräknar optimala vägar baserat på tidigare erfarenheter med avseende på körstil av en användare och trafiktätheten vid vissa tider och dagar i veckan. Funktionen MyRoutes beräknas på grundval av dessa faktorer, tre olika vägar, mellan vilka användaren kan välja.

Mobile Navigator 1.5 kan publicera läge, destination och ankomsttid på Twitter.(Bild: Navigon)

Med uppdateringen till 1.5.0, kartan Mobile för iPhone med 3D liggande vyer kan "panorama~~POS=TRUNC" aufhübschen. Istället lutar, platt karta visar kart berg och landskap. Däremot har kunden att betala ett kvalster på knappt 10 euro.

Den version 1.5.0 av Mobile Navigator för iPhone skulle Navigon - erbjuds i början av april på App Store - om Apple släpper uppdateringen tills dess. Varianten med Europakartor slår med 100 euro till priset för ägare av tidigare versioner är gratis uppdateringen. I slutet av februari för att få den europeiska versionen i version 1.4.0 för knappt 75 euro och Internet trafikinformationstjänsten är billigare vid denna tid och kostar i stället för engångs 25 Euro 15 Euro.

(Daniel Lüders) /(Acb)