Pokémon Go går Halloween: Massor av sällsynta monster

Pokémon Go går Halloween: massor av sällsynta monster

Den första Pokémon händelsen ger fler förändringar än väntat: Var annars vanliga Taubsis och Rattfratze sölig, nu Alpollos och Tragossos visas. Ägare av en Pokémon Go Plus tittade på först, men i röret.

Den nya laddningsskärmen för Pokémon Go indikerar Halloween händelsen. Den nya laddningsskärmen för Pokémon Go indikerar Halloween händelsen.

Sedan onsdag morgon, startskärmen Pokemon Go redan meddelat att allt har förändrats: i stället för Gyarados välkomnar spelaren nu Gengar med glödande ögon.

Nya monster till den 1 november

Den veckolånga Halloween händelse går från 26 oktober - 1 November. Eftersom de tidiga morgontimmarna områdets kryllar matcha tillfälle monster: redan hade meddelat Ghost Pokémon (Gastly, Haunter och Gengar) Psychos (Drowzee, Hypno) och flyg boskap (Zubat, Golbat).

Överraskande, en del av Halloween repertoaren men också Mauzis, Tragossos och Knoggas. När Neuwürfeln Pokémon distributionen Niantic tydligen tagit utvecklare att lämna orörda bon av sällsynta Pokémon. därför Halloween monster förverkligas på platser som tidigare visades vardags Pokémon som Hornlius, Rattfratze och Taubsis.

1 av 10

Pokémon Go: Fler monster för Halloween [Update] (10 bilder)

Dessa monster tycks Halloween ofta: Nebulak ...

Massor av godis

Nebulaks där det annars bara Hornlius var: På Halloween det många spöken monster. Nebulaks där det annars bara Hornlius var: På Halloween det många spöken monster.

I enlighet med Halloween anpassade spelare kan under hela evenemanget för att samla extra godis: Fångar Pokémon rymma sex godis i stället för tre, för sänts Pokémon, gruppledaren gick favören med två godis i stället för en och kläckning av ägg monster är också dubbelt så generösa. För utvecklingen är dock fortfarande bara få en bit godis.

Det sätt som åtföljer Pokémon ("pal") Kan nu hitta och med fyra gånger så ofta sötsaker som tidigare. För detta Niantic har förkortat avståndet - så att du inte får förrän efter att täcka oförändrad väg fyra godis, men även vid en fjärdedel av avståndet en godis: Så en Schiggi är nu alla 0,75 km godis (i stället för varje 3 km), en lapras till 1,25 km (istället för 5) och en liten sten varje 0,25 km, så alla naslang.

Ny app revideringar, Go Plus Minus

Dags att söka en ny partner: The companion Sök nu fyra gånger så många godis. Dags att söka en ny partner: The companion Sök nu fyra gånger så många godis.

Lagom till Halloween händelse av appuppdateringar släpptes 0.43.4 1.13.4 för Android och iOS. Uppdateringarna är mångskiftande - eliminera programfel - ospecificerad.

Ett nytt problem, dock verkar komma från serversidan: svarande Några timmar efter starten av Halloween händelser ägare tillbehöret Pokémon Go Plus ett totalt misslyckande: Den anordning varken erkänt eller Pokéstops Pokémon och loggas inte längre körsträckor.

Inklusive Niantic visas på sina supportsidor en banderoll ett: "Utbildare kan uppleva problem med Pokémon GO Plus. Vi är medvetna om och arbetar på en fix. Stand by för en uppdatering." I slutet onsdag eftermiddag Go Plus med många spelare arbeta igen.

För fler tips och tricks för Pokémon Go:

(Ghi)