Facebook förvärrar budbäraren tvingade

Facebook skjuter användarna ännu mer mot Messenger

Nyligen skjuter Facebook och användarna av sin mobila webbplats för att installera Messenger app. För närvarande kan fortfarande kringgå Messenger tvång, men det bör inte stanna länge.

Facebook skjuter sina användare stadigt mot vår egen Messenger app: Nyligen se Android-användare till den mobila webbplatsen inte längre chattar med sina vänner, men de automatiskt omdirigeras till Messenger app i Play Store. Helt ny är inte slingan - från Facebook app, var chatten överförts till den separata Messenger redan i mitten av 2014.

Facebook skjuter användarna ännu mer mot Messenger Facebook tvingar användare av mobila webbplats för att installera Messenger appen om de vill prata.

För närvarande budbäraren tvingas fortfarande ta sig runt: Om du trycker två gånger på en släpptes grå kors som fortfarande chattar visas på den mobila webbplatsen. men det kommer inte att räcka, eftersom Facebook är uttalandet: "Snart kan du se bara i dina Messenger-meddelanden."

Framtiden skulle kunna kvarstå som hur Facebook Lite app. Men Facebook har denna app i Tyskland inte officiellt, så många användare laddar ner APK-fil från nätet. Facebook motiverar budbäraren tvingas genom att säga chattjänsten kunde vara bättre utvecklad i en separat ansökan. (CWO)