Slaps och bönor: Crowdfunding för att spela med Bud Spencer och Terence Hill

Slaps och bönor: Crowdfunding för att spela med Bud Spencer och Terence Hill

(Bild: Skärmbild / budspencerofficial.com)

Med örfilar och bönor misshandeln duo Bud Spencer och Terence Hill kan snart dela ut på datorn slag och sparkar. Och äta bönor. Och dricka öl. Projektet har välsignelse av den sena Bud Spencer.

Den (västra) Komedi med Bud Spencer och Terence Hill från 1970-talet och 1980-talet har blivit kult. Nu två ligister kommer att erövra världen av dataspel med ett hjärta. På kicken, den italienska Developer Studio Trinity granskas av grupp supportrar för ett fightingspel med titeln "Slaps och bönor" (Örfilar och bönor), i vilken paret av ojämna måste motstå skurkar.

License to Spanking

Slaps och bönor är en klassisk beat 'em up med bakgrunder som ytterligare rulla i sidled. spelet bryts upp av minispel såsom "Öl och Hot Dog Contest" eller från luften presenterade loppet med en sandbuggy. Nivå fånga så många scener av filmer och oärliga Bud och Terence, till exempel på en tropisk ö till Miami eller i västerländska städer.

Utvecklarna av spelet har välsignelse av den senaste tidens avlidne Bud Spencer.Utvecklarna av spelet har välsignelse av den senaste tidens avlidne Bud Spencer.(Bild: Skärmbild / budspencerofficial.com)

Sträckan mål för kicken kampanj även låtar från soundtracket av filmerna kunde finna sin väg in i spelet. Trinity laget har säkrat en licens för användning av filminnehåll och karaktärer genom sin egen räkning. Dessutom har Bud Spencer ännu beviljats ​​övergång till spelet före sin död på sommaren 2016:e På den officiella webbplatsen för Bud Spencer är en indikation full-screen på spelet och tillhörande kicken kampanj.

Finansiering och demo nedladdning

Av de riktade 130.000 euro mer än 65.000 euro har redan uppnåtts. Skaparna kvar i 40 dagar, sedan projektet måste finansieras. Chanserna är bra eftersom Trinity lag kan skryta inte bara en släpvagn och skärmdumpar av hans spel, men också en spelbar demo av en tidig prototyp.

Utvecklad på indie konkurrens Spaghetti Western Jam scan version med titeln Schiaffi & Fagioli vara grafisk och lekfull men förbättrad och publiceras som örfilar och bönor i December 2017 för Windows, Linux och Mac OS. På Steam kommer det att avancera fortfarande ge tidig tillgång fas. Om det finns tillräckligt med supportrar, enligt skaparna en version av spelet för Xbox One, PlayStation 4 och mobila enheter skulle kunna utvecklas med Android och iOS.

(Denise Bergert) /(VBR)