Gott Nytt År och ett Gott Nytt År!

Gott Nytt År och ett Gott Nytt År!

Redaktörerna av Heise Verlag önskar dig en lugn och vacker år 2017. På den dina förhoppningar kan uppfyllas. Kom utan att det påverkar!

Nyårsafton är kvällen flyter i vilket inte bara mousserande viner, men också leda, så vi läser från präfaktische visshet - och snart glömt. Men kanske någon kan fortfarande minnas profetiorna avslöjade honom form av stelnade metallen exakt ett år sedan, och kontrollera om de har uppfyllts. Lite tips: inte lika peppy som häller 2015, annars samma sak kommer förmodligen ut.

Vissa försöker deras framtid från innehållet i OB is från Kerzenschiffchen eller annat för att öppna upp; en Leipzig astrolog bör använda gamla indiska palmblad för sådana ändamål och har förutspått från dem att mitten av 2016 drar den tyska regeringen för antalet flyktingar. Föreningen för vetenskaplig undersökning av Para Sciences har nyligen över hans uttalanden och de av några kollegor och fann att de vanligtvis avviker. Redan talar om någon "falska orakel"?

Vår infrastruktur för dricksvatten, telefon, el, internet, avlopp, broar och vägar står i strid med någon spådom fortfarande ungefär lika intakt som för ett år sedan. Istället vann oss ett annat fenomen: På gatorna, broar och kanske även i kloakerna i år människor frolicked på jakt efter Pokémon. Den hype har nu vuxit kallt, men det bör ändå finnas vissa styvnackade för vilka det är okej då - om spelet gör nu folk mer rörliga eller ej.

utan att bry en glaskula, kan förutsägas från denna plats i 2017 att det bör bli ett spännande år. I USA, Donald Trump flyttar in i Vita huset, kommer Storbritannien att lämna EU och det finns viktiga val - inte minst i Frankrike och Tyskland. Nästa år kommer att vara någon annanstans förmodligen sätta några punkter.

Vi har team av Heise online och redaktörer för c't, IX, Technology Review, Mac & I c't digital fotografering, Make:, Techstage och Tele och Heise Security, H Utvecklare och Heise Autos önskar dig en lugn och glad 2017. På den dina förhoppningar kan uppfyllas. I allt, - interna eller externa - letar efter ett hem, inte leta längre. På att alla som innehar ett agg mot människor som reflekterar.

Pace utan att det påverkar över till det nya året och vistelse vägde oss med intresse och kritik. Vi kommer att fortsätta att uppskatta den större bilden av det och prova att titta utanför. Alla de bästa!(ANW)