Inofficiell kartan: Google gör sig impopulära med Ingress-spelare

Vätska och med fler funktioner: Den modifierade IITC kort.

När Google redan har dragit iren av många denna vecka Google Reader fans upp, nu sekelskiftet Ingress Spelare: En mycket populär med spelare kort ändringen kan inte hämta eftersom denna lördag. Programmeraren Stefan Breunig hade frågat Google om dess ändring "OK" var, då han blev ombedd att ta bort hans värd på GitHub script. Manuset är i strid med de villkor som anges i svaret post från Google, som kan läsas på GitHub sida av projektet. Breunig kom efterfrågan på omedelbart. I Ingress diskussionsforum eftersom den härstammar kritik av Google.

Särskilt trögt på mobila enheter: Den ursprungliga Ingress Intel-kartan.

Den så kallade Intel-kartan är en viktig del av den utvecklade av Google dotterbolaget Niantic Labs alternativ verklighet spelet Ingress. I den ursprungliga versionen, men driver kortet inte bara envis (särskilt på mobila enheter), men visar också lite information. Sedan en tid tillbaka, därför programmeras av Stefan Breunig Ingress Intel Total omvandling (IITC) är mycket populärt - det alternativa kortet går inte bara vätska, men ger också ett antal användbara funktioner: Så låt automatiserade loggposter och chat inlägg representerar åtskilda , vilket i hög grad förbättrar sikten. Det ger också filterfunktioner för portaler på olika nivåer och den exakta positionen för de så kallade resonatorer på.

Användare som har manus för Chrome eller Firefox redan hämtat (med Greasemonkey) eller som en APK för Android mobila enheter kan använda den som tidigare. Men antagligen senast då slutet, när Google gör ändringar i Intel-kartan.

[Update] Google har en strykning av IITC endast krävs efter Stefan Breunig hade bett om hans kort modifiering "OK" var. Denna information saknades i den första versionen av den här versionen, och sattes i första stycket. (JKJ)