Free-to-Play: Eve Online nu spelbara gratis

Free-to-Play: Eve Online nu spelbara gratis

Som meddelats för några veckor sedan, kan spelarna nu dyka in i det fria universum av Eve Online. med "Eve Online: Ascension" utvecklarna har en "Alpha-konto "infördes de grundläggande funktionerna låsa upp.

MMORPG Eve Online nu också har en gratis free-to-play-läge. Som tillkännagavs i september, så spelarna kan nu fördjupa sig i den gigantiska multiplayer universum utan att betala. Med en fri "Alpha-konto" men de har endast ett begränsat urval av rymdskepp och kompetens att välja mellan. Betalda användare så nu har en "Omega-konto"Där bland annat de erfarenhetspoäng ökar dubbelt så snabbt. Som den isländska utvecklaren CCP Games mitt rusade ingår också den nya versionen "Eve Online: Ascension" Också en hel del nya funktioner för betalande kunder.

1 av 29

EVE Online (29 bilder)

(Bild: CCP Games)

De nu 13 år i rad Eve Online månatliga kostnaderna faktiskt 15 euro, vilket kan minskas genom långsiktiga medlemskap på cirka 8 euro. Spelet simulerar en enda gigantisk universum med olika raser, marknader och delvis enorma militära konflikter. Inför krympande antal spelare, är den nya free-to-play-läge för att säkerställa att återigen nya spelare som öppnar upp komplex värld.

(Mho)