Och en annan trick, fortsätter att komma fri och Windows 10

Och en annan trick, fortsätter att komma fri och Windows 10

Även erbjudandet faktiskt slutade den 29 juli kommer Microsoft att äga verktyg för nedladdning, som du behöver för att konvertera en Windows 7 / 8,1 installation till Windows 10

Strax efter det officiella slutet av erbjudandet att uppgradera till Windows 10 gratis, stod det klart att det inte var tänkt helt seriöst med slutet: Som rapporterats kan vara från en Microsoft-webbplatsen ett litet program som heter "Windows10upgrade24074.exe" nedladdning, som omvandlar en befintlig Windows-7 / 8.1 installation i Windows 10 Dock är platsen endast syftar till användare av funktioner för att underlätta driften av Windows, såsom ett förstoringsglas eller skriv högt funktion. Men det finns ingen kontroll om man verkligen använder sådana funktioner. Och ett gott samvete formuleringen "Ja, jag använder hjälpmedel" För att bekräfta att du har faktiskt inte lita på hjälpmedel. Det finns redan tillräckligt om till exempel, illustreras på en träningsdatorn ibland även med ett förstoringsglas, vad det är nu.

Windows 10

Windows 10

Windows 10 är avsedd att vara den sista Windows är från den klassiska operativsystemet "Windows as a Service", Men även om Microsoft har presenterat det under det första året, det finns mycket kritik vid datauppsamlings mani och rusning för att uppgradera.

  • Den gratis uppgradering till Windows 10
  • Detta är nytt, det är bättre, det är värre
  • nachgehakt: Svar på Windows 10
  • Uppgraderingar: för hemma omedelbart Pro efter fyra månader
  • basdata samla mani
  • Tips för Cortana
  • Årsdag för Windows 10
  • Mer rör Windows 10

Windows10upgrade24074.exe för alla

Och en annan trick, fortsätter att komma fri och Windows 10 Tre identiska program, men beter sig på olika sätt beroende på deras filnamn.

Vid testning av Heise uppkopplad visade sig att Microsoft i övrigt identisk någon annanstans erbjuder samma program under ett annat namn, men att ladda ned: På webbplatsen "Windows 10 Update History"Som också kan åberopas på Windows 7 och 8,1. Microsoft ger inga begränsningar på sidan för att ladda ner och inte heller nämner några villkor. Istället finns det bara: "Du vill uppdateringen? Klicka på knappen nedan för att ladda ner den."

Vad hamnar på plattan efter nedladdningen är annorlunda som beskrivs endast av namnet, är detta program "Windows10upgrade28084.exe" - men kontrollerna namn Efter att beteendet hos programmet: Om du bara starta den på Windows 7 / 8.1, krävs det en licensnyckel för Windows 10. När den allmänt använda hacking verktyg en tid "explorer.exe" använder för att det nedladdade programmet "Windows10upgrade24074.exe" döpa efterfrågan utelämnas för nyckeln. Istället omvandlar den lätt en befintlig Windows 7 / 8.1 installationsproblem i en aktiverad Windows 10 mikrometer.

annan källa

Det finns ännu en nedladdning källa av Microsoft självt för detta program: webbplatsen "Windows 10 Ladda ner", Det finns dock endast tillgänglig om du ringer på skärmen på Windows 10 Det namnges sedan "Windows10upgrade9252.exe", Igen döpa nog i "Windows10upgrade24074.exe",

1 av 10

Windows 10: Första steg efter uppgraderingen (10 bilder)

I det första steget, du loggar in med det konto som du använde i det tidigare operativsystemet. (Förklaring: Green - klicka här, Red - här justera)

(AXV)