Landsomfattande avbrott i Internet och telefonkablar i Tyskland

Landsomfattande avbrott i Internet och telefonkablar i Tyskland

Många användare klagar på totalt misslyckande av internet. Vodafone bekräftar ett misslyckande i många delar av landet. Orsaken är ännu inte känt.

Vodafone / kabel Tyskland Internet och telefon är för närvarande i "stora delar av Tyskland" störd. Företaget bekräftade i sitt stöd forum. Det påverkar bara Internetanslutningar via kabel-TV-nät av den tidigare kabeln Tyskland. Många användare klagar på Twitter om totala misslyckanden, även till den misslyckade plattformar gå ackumulerande bevis en. Första indikationerna mottogs på kvällen jämfört 17:30.

Tekniker informeras

Uppdatering 19:30: Samtidigt har Vodafone inte tala i kundkommunikation genom "begränsningar"men "misslyckande", Den fältpersonal hade informerats, säger supportforum: "Våra tekniker arbetar hårt för att lösa detta misslyckande." Drabbade är bara Internet och telefon. Störningar medan du tittar på tv, som hade klagat enskilda användare, är det inte känt, sade en taleskvinna.

Uppdatering 21:30: Samtidigt finns det feedback från användare som Internet-anslutningen är återställd, och det fortfarande ljud hoppas över. Samtidigt har Vodafone anges: "Sedan 17:30 finns rikstäckande begränsningar i delar av vårt kabelnät: Upp till 1,8 miljoner kunder kan inte ringa och surfa på Internet eller använda Internetbaserade video-on-demand. TV påverkas inte. Orsaken är ett fel i vårt datornätverk i Frankfurt och Berlin. Våra tekniker arbetar hårt på att eliminera felet."

Störningar med Vodafone / kabel Tyskland tar fortsätta att:

(VBR)